Lehet, hogy nem a fehér póló a legizgalmasabb ruhadarab, de verhetetlenül sokoldalú. Semlegessége révén bárhogy, bármivel viselhető, ráadásul sok helyen kifejezetten olcsón lehet hozzájutni. Stílustól, kortól függetlenül könnyen variálható, tényleg csak a fantáziádon múlik, mit hozol ki belőle.

hirdetés

A fehér pólónak már tavasszal nagy hasznát veszed, hiszen jó barátságot ápol a kardigánnal, blézerrel, bőrdzsekivel, illetve ballonkabáttal. Letisztultsága miatt már-már snassznak is mondható, de pont ennek köszönheti, hogy remekül lehet kombinálni.

Akár hosszú, akár rövid, esetleg bő fazonról van szó, a sportos öltözékekben éppúgy helyet kaphat, mint a nőies, romantikus vagy retró hangulatú szerelésekben. Fehér anyaga miatt szintén hálás darabnak tekinthető, hiszen bármilyen árnyalattal összeboronálható, így biztos, hogy nem okoz fejtörést a dizájnos viselése.

 

Persze, lehet nagyon szimplán, és kifejezetten sikkesen hordani, minden attól függ, milyen kiegészítőkkel és fazonokkal variálod. Mutatunk pár divatos és szemre való összeállítást, amelyben nagyon jól mutat az egyszerű fehér póló.

Nincs még egy ilyen kreáció, amit ennyiféleképpen viselhetsz: irtó nőies tud lenni a fehér póló

Egy szimpla pamutpólót akár már 2 ezer forintért beszerezhet magának az ember lánya, de felirat és díszítés nélküli megoldásokhoz még ennél is olcsóbban hozzá lehet jutni egyes helyeken. Érdemes fehér színűt választani a kínálatból, hiszen sokféle öltözékbe beültetheted majd.

Ma már az irodai megjelenésből sincs kitiltva póló – pláne, ha fehér -, ugyanis blézerrel, kosztümmel kombinálva elképesztően határozott megjelenést ad. A világos árnyalat szépen deríti az arcot, kipihentebbnek, frissebbnek, fiatalabbnak mutatva viselőjét.

A legjobb, hogy a póló-blézer kombinációval nem csak a nőies és elegáns stílus alapozható meg, ugyanis farmerral, sportcipővel kiegészítve lezser hangulatot kelthet a szerelés.

Ám ugyanígy beemelhető a képbe egy bőrhatású nadrág, amivel az öltözéked vagányságát fokozhatod.

Bátran játszhatsz a színekkel és a fazonokkal: bézs kabáttal vagy blézerrel összeházasítva letisztult hatást kelt a fehér póló, pasztellszínekkel megtámogatva azonban, romantikussá teszi a megjelenést.

A világos ballonkabáttal szintén jó párost alkot a legegyszerűbb pólófajta. Még a mackónadrágos szettet is képes nőies szintre emelni.

Monokróm összeállításba ültetve rendkívül fiatalító hatást kelt, ha minden kiegészítő és ruhadarab a világos tartományon belül mozog.

Ha magas derekú vászonnadrággal, illetve divatos szaténszoknyával illeszted össze, a nőies stílus garantált, amit még egy edzőcipő sem rombolhat le, amennyiben kellőképp egyszerű.

A fehér póló kardigánnal és farmerdzsekivel összeeresztve sem unalmas, mivel semleges darabokról van szó, bátrabban bevállalhatod a karakteresebb kiegészítőket.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikkfotó: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés