A beszűkült élettér az öltözködésre is nagy hatást gyakorol, így tavaly tavasz óta érthető módon, nagyobb figyelmet kapnak a szimpla alapdarabok és a kényelmes, lezser utcai szerelések. Ám a praktikumnak nem muszáj felülírnia a nőiességet, pláne, ha a sokoldalú variálhatóság kerül középpontba. Az alábbi divatos szettek ballonkabáttal mutatnak jól igazán, amely sikkessé teszi a legegyszerűbb összeállításokat is!

hirdetés

A klasszikus ballonkabát sohasem megy ki a divatból, de idén tavasszal kulcsdarabnak számít, hiszen bámulatos módon képes alkalmazkodni az újonnan felmerült igényekhez. Bár a nőiesség továbbra is mérvadó, a pandémia némiképp átírta a trendek forgatókönyvét.

Az elmúlt egy évben megnőtt a kereslet a könnyen kombinálható, egyszerű ruhadarabok és kiegészítők iránt, melyek mellőzik a flancot, ennek ellenére roppant sikkesek. Azok lettek a legnépszerűbb kreációk, amelyek erőlködés nélkül beültethetőek nőies, sportos, vagy vagány szettekbe, és a variálásuk nem igényel túl nagy átgondolást.

Így nem kétséges, hogy a jó öreg ballonkabát a szezon nyertese, ami pont úgy, mint a kardigán vagy a blézer, edzőcipővel és farmerral is jól mutat.

Sikkes szettek ballonkabáttal: lapos talpú cipővel is irtó nőiesek

Olyan alapöltözékeket szedtünk össze, melyek praktikusak a mindennapokban, de önmagukban talán egy picit unalmasnak tűnnek. A farmer-pulóver párosa nem túl izgalmas kombináció, de egy övvel karcsúsított ballonkabát egészen új szintre emelheti.

Egy szimpla mokaszin vagy balerinacipő elég ahhoz, hogy a végletekig letisztult öltözék nőies és kifinomult hatást keltsen.

A francia módi és a weekend stílus központi eleme a csíkos a felső, ami remekül passzol a sportosan nőies szerelésekhez. Sokoldalúan variálható éppúgy, mint a lezser ballonkabát.

Hat verzió a klasszikus trencskóval, amihez talán már minden darab ott lapul a szekrényedben. A férfiszabású ing, az A-vonalú nadrág, és a kötött pulóver is előkerülhet.

A testhezálló, szűk pantallókat sportos és elegáns összeállításban egyaránt viselheted.

Egy visszafogott szett esetében különösen fontosak az apró részletek: ing és blézer is kivillanhat a kabátka alól, és a kiegészítőkre úgyszintén érdemes hangsúlyt fektetni.

A monokróm öltözékek sem unalmasak, ha ballonkabáttal dobod fel az összképet.

A műbőr trencskók különösen divatosak idén, és többet tudnak a vagányságnál: irtó nőiesek, ha minimál stílusba helyezed őket.

Sportcipővel, bakanccsal, csizmával és magas sarkú topánnal, sőt, férfias félcipővel, vagy balerinafazonnal egyaránt összeboronálhatod az egyszerű, hétköznapi szetteket, melyek sportos és nőies értelmezésben éppúgy sikkessé teszik a megjelenést.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés