A farmerdzseki ugyanolyan örökzöld ruhadarabnak bizonyul, mint a farmernadrág. A divatos kabátka rengeteg kreatív változatban kapható, hiszen az utcai viseletek egyik legstílusosabb kelléke, és a tavasz egyik legpraktikusabb darabja.

hirdetés

A farmerdzseki hatalmas átalakuláson esett át az utóbbi időben. A hagyományos karcsúsított és ingszerű fazonok egyre kevesebbszer bukkannak fel a kínálatban. Helyettük egy teljesen szabad és bohém stílusvilág kap teret. A rojtok, és a koptatások maradtak, hozzájuk csatlakoztak a fűzők, valamint a nyomtatott vagy varrott minták is.

A farmerdzseki újradefiniálja önmagát: egyszerre divatos, laza, és mégis nőies

Az oversize fazonok az idei trendekből sem maradhatnak ki, hiszen a farmer eleve lazaságot tükröz. A klasszikus sziluettet azonban puffos ujjakkal, nagyobb gallérokkal és a hatalmas zsebekkel párosítják idén a tervezők. Egyszóval, kiemelik a farmerdzseki legfontosabb és legjobb részleteit.

 

Kiemelkedő helyet foglalnak el a farmerdivat világában az úgynevezett kőmosási eljárással készült darabok is. Ezeket a márványmintás kreációkat ma már számtalan színváltozatban megtalálhatjuk, mivel a legtöbb márka előszeretettel alkalmazza ezt a retró módit. Könnyű beléjük szeretni, hiszen a koptatott verziók laza, vidám hangulatot csepegtetnek a szettekbe, letisztult öltözékkel kombinálva pedig a nőies hatást sem zárják ki.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés