A fekete nadrág általában nem nagyon mozgatja meg az ember fantáziáját, sőt, kifejezetten snassznak tűnik a sok színes társa mellett, melyekből nincs hiány idén a kínálatban. Ám nem érdemes alábecsülni a sötét kreációkban rejlő stíluslehetőségeket sem, mert komorság nélkül, frissen és üdén variálhatóak. Adunk pár tippet, hogyan használhatod ki ezt az egyszerű darabot a mindennapokban. Ezek az inspiráló tavaszi szettek rengeteg ötletet adnak majd ahhoz, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a sötét színű fazonból!

hirdetés

Szinte már alapszabály, hogy kortól függetlenül, minden nőnek rendelkeznie kell legalább egy olyan fekete nadrággal, ami tökéletes választás lehet bármilyen alkalomra. Állásinterjún, hivatalos eseményeken, ünnepi alkalmakkor is el lehet sütni, illetve bármikor, amikor egy kis eleganciát kell csempészni a megjelenésbe.

A fekete nadrág azonban a mindennapokban is hű társ lehet, és nem csak a biztonsági játékosok számára ígérkezik praktikusnak. Ha nem alkalmi darabnak szánod, bármilyen fazonra rábólinthatsz, ami jól áll neked, és amelyben jól érzed magad, és bátran válogathatsz a különféle anyagú kreációk között.

Mivel a stílusmixelés kapcsán most nagyon engedékeny a divat, akár bőrhatású, akár farmer, vagy szövetanyag mellett döntesz, biztos, hogy sokféle verzióban tudod majd viselni a kiválasztott darabodat. Hiszen bármelyik típus viselhető sportos, vagány, retró, vagy nőies összeállításban, és még az irodastílusú szövetnadrág is összeboronálható világos edzőcipőkkel.

Így biztos, hogy nem kelt szigorú hatást a fekete nadrág: inspiráló tavaszi szettek

A tavaszi jó idővel befutnak majd a lengébb, lágyabb anyagú, elöl felhasított nadrágok is, melyek előre láthatóan nagyon népszerűek lesznek, főleg sokoldalúságuknak köszönhetően. Ebben a kis videóban 9 eltérő kombinációban láthatod ugyanazt a fekete nadrágot.

Egy szimpla, sötét színű répanadrág elképesztően vagány és sikkes tud lenni fehér edzőcipővel, és kockás vagy tyúklábmintás kabátkával megbolondítva. Amíg hűvösebbek a napok, a fekete-fehérrel megalapozott sportosan elegáns módi számtalan stílusvariációt tartogat számodra.

A lezser francia sikk az ütős, élénk színeket is elbírja, egyszerű fazonokkal kombinálva.

A szövetnadrággal, blézerrel megtámogatott üzletasszonyos stílus sem túl szigorú és unalmas, ha feldobod valami váratlannal. A rojtos aljú, plédkockás oversize kabátka a rusztikus és retró öltözékekben egyaránt otthonosan mozog, de ebben az összeállításban kifejezetten vonzza a figyelmet.

Vagány és nőies egyszerre ez a bőrnadrágos szett, amiben a színritmus teremt harmóniát.

Csak egy retró kardigán kell a bőrhatású nadrág mellé, és máris sínen van az öltözék.

A fekete farmer szintén sokféleképpen kihasználható, még a francia sikk is megvalósítható vele.

A szűk pantallókat lezser pulóverekkel boronáld össze.

A vödörkalap teszi bohókássá ezt a késő tavaszi, divatos szerelést.

A tengerészmódi ismét visszatér a porondra, és hozza magával a keresztben csíkos felsőket, pulóvereket. A fekete nadrág ebbe a stílusverzióba is tökéletesen beültethető.

A sportos lazaság sem áll távol a lezser bőrhatású és szövetnadrágoktól.

Az oversize trend kedvelői bátran válogathatnak a lenge, lágy esésű nadrágkreációk közül. Idén a férfiszabású, túlméretezett ingek is középpontba kerülnek. Fekete nadrággal és tornacipővel összetársítva igazán friss, vagány elegyet alkotnak.

A szűk pantallókat sem kell a tűzre dobni, bővebb pulóverekkel variálva továbbra is divatosak. A fekete-fehér kombinációk frissek, üdék és divatosak.

Lassan a háromnegyedes fazonok is előkerülhetnek.

A blézeres összeállításoknak is most jön el az igazi szezonja!

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés