A tavaszi trendekből nem maradhatnak ki a színes összeállítások, amelyek még a borongósabb, esősebb napokon is feldobják a hangulatot. A jól bevált színkombinációkat már ismerjük, most mutatunk pár izgalmas újdonságot, amelyek felpezsdítik és élettel telivé teszik a megjelenést.

hirdetés

A téli öltözködést a sötét színek uralják, hiába bukkannak fel a kifutókon rendszeresen a vibrálóbb árnyalatú kreációk. Ám az első, melengető napsugarak előcsalogatják a vidám darabokat, amelyek megédesítik a mindennapokat. Idén a divatszínek listája szinte végtelen, így igazán könnyű megtalálni a legszimpatikusabb tónust.

Tavasszal legfőképp a pasztellárnyalatok közül mazsolázunk, hiszen a visszafogottan nőies tónusok minden összeállítást romantikussá varázsolnak. Az élénk színek erejétől sokan tartanak, mivel úgy gondolják, hogy túlságosan harsánnyá, feltűnővé teszik a megjelenést. Pedig a divatszínek megfelelő kombinációja vidámságot és jókedvet csempész minden szerelésbe.

Idén azonban a visszafogott tónuspárosítások mellett a meglepőbb variációk is megjelennek, amelyek sokszor egy merész, szemet gyönyörködtető színkavalkádra emlékeztetnek. Idén reneszánszát éli a színtömbök – vagy színblokkok – mániája, így ismét uralkodóvá válnak az egész megjelenést uraló színpárosítások. Rendkívül könnyű megtalálni az egyensúlyt, ezért bátran kísérletezhetsz a neked tetsző darabokkal!

A legmenőbb színes összeállítások a szezonban

A rózsaszín és a bézs kombinációja túlzások nélkül teszi krémesen lággyá az összhatást. A finom párosítás eleganciát és nőiességet sugall. Ebben az esetben érdemes a pasztellárnyalatok közül válogatni, így biztos, hogy nem kelt cukormázas hatást a rózsaszín.

A világosbarna és a farmerkék különleges párosítása időtállóan nőies. A világosabb színű kreációkat érdemes keresni, amelyek szép összhangot alkotnak a szerelésen belül. Tavasszal ismét előkerülhetnek a pasztelles árnyalatú nadrágok, amelyek például szuperül mutatnak a bőrhatású ingekkel, zakókkal.

A csokoládébarna a szezon egyik legkedveltebb árnyalata: az előkelő, kifinomult szín remekül mutat a vibrálóbb azúrkékkel, vagy a kék feltűnőbb tónusaival.

A zöld és a fehér kombinációja frissességet, felszabadultságot közvetít: az üde, fiatalító összhatás garantáltan nem marad el. Idén a vibráló zöld árnyalatok mellett, a pasztelles tónusok is felbukkannak a palettán, amelyek visszafogottságukkal teszik nőiessé a megjelenést.

A tengerészkék és a narancssárga párosítása elsőre merésznek tűnhet, ám a szokatlan színkavalkád mégis számtalan lehetőséget rejt magában. A két szín variációja visszafogott formában is megjelenhet az összeállításban, de színtömbös szettben éppúgy viselheted.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés