A natúr, bézs irányvonal mellett a színes nadrágok kerülnek előtérbe a szezonban. A tavaszi divat elhozza a könnyed anyagokat és a bő szabásokat, melyekkel az élénken üde, és a letisztult szettek egyaránt megvalósíthatóak.

hirdetés

 

Ha egyszer belecsöppenünk a zakók csodálatos világába, akkor már csak idő kérdése, hogy a nadrágkosztümök is felbukkanjanak ruhatárunkban. Idén számos lenge nadrág jelenik meg párban, blézerrel kiegészítve, de önállóan is részt vehetnek az öltözékben a színes, lezser fazonú darabok. Mutatunk néhány remek inspirációt!

A tavaszi divat kedvenc fazonjait mutatjuk: a színes nadrágok idén kihagyhatatlanok

Tavasszal nem szabad megrekednünk a komfortzónánk biztonságos kis körében! Lépj ki bátran a szokások fogságából: sárgához válassz zöldet, piroshoz pinket. Vállalj be nyugodtan merészebb összeállításokat, de ügyelj rá, hogy két-három színnél többet ne vigyél be a szettedbe, mert könnyen kaotikussá válhat az összhatás.

 

Az egyszínű szettek mindig sikkes külsőt kölcsönöznek megjelenésünknek, hiszen tökéletes harmóniát sugallnak. Ezt megkoronázhatjuk még azzal, ha selyem- vagy szaténanyagot választunk. Egy ehhez hasonló bordó összeállításban magabiztosan vonulhatsz végig az utcán.

 

A nadrágkosztümök elég meghatározó stílussal lettek megalkotva, és köszönőviszonyban sincsenek a szűk szárú nadrágokkal. Lazák, kényelmesek, de semmiképp sem keltenek hanyag érzetet. Ám a bő szabású nadrágok között akadnak kevésbé lenge darabok is. Ezek a bohém hangulatot félretéve elegánsabbak, ezáltal könnyebben párosíthatóak nőies topánokkal.

A korallszín egyszerűen nem tud kimenni a divatból! Ehhez az intenzív árnyalathoz ajánlatos világos, krém- vagy púdertónusokat választani. A melegebb tavaszi napokon egy derékban betűrt, laza inggel kombinálhatod a színes nadrágokat.

 

Cikkfotók és kiemelt kép: Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés