Lehet vékony vagy széles, díszes vagy letisztult, az öv számos nőies szettben megállja a helyét, hiszen karcsúsító hatásával hangsúlyt ad a derékvonalnak, emellett pedig sikkessé teszi a megjelenést. Idén a blézerrel alkot nyerő párost, és nem is válnak meg egymástól a tavaszi-nyári szezonban.

hirdetés

 

Az elegáns tavaszi öltözködésben nagyon nagy segítségünkre lehet egy bő fazonú blézer. Ez a darab ugyanis lehetővé teszi a réteges és stílusos megjelenést. Kiskabát alatt is bátran viselhető, és tökéletesen variálható letisztult pulcsival, vagy sportosabb kapucnis felsővel.

A karcsúsító hatású öv és a blézer jó barátsága

Az oversize és bő fazonokban az a legizgalmasabb, hogy ha különböző technikákkal karcsúsítjuk őket, akkor ízlésesen lezser beütést kapnak. A derékon megkötött övet éppen ezért nagyon sikkesen lehet keverni egy túlméretezett blézerrel. A szíj ugyanis nagyszerűen kiemeli a derekat, míg a válltömés hangsúlyosabbá teszi a vállvonalat, ezáltal még jobban érvényesül a karcsúsító hatás.

Ahhoz, hogy ne nyújtson hanyag megjelenést ez a technika, fontos odafigyelni az öv felhelyezésére. Ha túl hosszú a szíj, akkor egy kis trükkel könnyen fixálhatod a végét a derekadon, hiszen csak vissza kell bújtatni, egyfajta görcsöt képezve.

A trendi öves megoldásokat azért is kedvelik annyian, mert karcsúsító tulajdonságuk mellett szuper kiegészítőként is megállják a helyüket. A divatos csatok ugyanis, fémes csillogásukkal úgy működhetnek a szettekben, mint egyfajta ékszer.

Ahány öved van, annyiféle stílusban variálhatod ugyanazt az összeállítást és zakót, így egy fekete ezüstcsatos, és egy világosbarna erszényes öv is más-más irányba változtathatja meg a megjelenést.

A hosszított fazonú blézereket nem csak farmerral kombinálhatod, hanem biciklis nadrággal vagy rakott szoknyával egyaránt stílusosan összeboronálhatod.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés