A zeneiparban nagy népszerűségnek örvend a vastag, láncos nyaklánc, éppen ezért, a legelterjedtebb kép vele kapcsolatban az, hogy a fuksz mennyire vagány tud lenni. A divat egészen kifinomult oldala azonban bebizonyította, hogy nőiesen is lehet viselni úgy, hogy közben ne keltsen giccses és olcsó hatást.

hirdetés

 

Az ékszerek mindig is nagy hatással bírtak a megjelenésre: a vékony, finoman csillogó holmik eleganciát kölcsönöznek a viselőjüknek, míg a vastagabb darabok tekintélyt parancsolóak.

Az utóbbi típushoz tartozó híres-neves fukszok egyfajta divatjelképpé váltak a rapperek és popénekesek körében. A rapper fuksznak kikiáltott vastag nyakláncok számos sztereotípiát küzdöttek le az évek során, manapság pedig a nőies divatirányzatokban is felbukkannak.

A láncos nyaklánc már kifinomult szettekkel is viselhető

A láncok stílusaikban, apró részleteikben térnek el egymástól, ezek mégis nagy különbséget jelentenek. A láncszemek nagyságától, alakjától, és vastagságától is függ, hogy milyen ruhákhoz, szettekhez passzol a nyaklánc.

 

Akármilyen vastagnak és ormótlannak tűnnek ezek a nyakékek, nagyon csinosak tudnak lenni, miközben karakteressé teszik a megjelenést. Sokoldalúságuk abban is megmutatkozik, hogy kiegészítőkként egyedül, és több lánc társaságában egyaránt jól mutatnak.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés