Emlékszel még a kilencvenes évek legkényelmesebb vívmányára, a selyemhatású joggingra? Az oldalt csíkkal díszített, lezser szabadidőnadrág most egészen nőies, sőt, elegáns verzióban jelenik meg az utcai viseletben.

hirdetés

 

Az oldalt csíkos melegítőnadrágok régóta divatban vannak, de a lenge, bő szárú verzióik – melyek könnyedén belesimulnak az utcai öltözékbe – valamikor a Spice Girls fénykorában terjedtek el. A kényelmes szabadidőnadrágok és az elegáns, széles szárú pantallók keresztezéséből jöttek létre a selyemhatású mackóalsók, melyek hordhatóságukat tekintve, igencsak sokrétűek.

Inggel, selyemhatású blézerrel, vagy blúzzal kombinálva igazán nőiesek és sikkesek, de az efféle sportos elegancia számos rugalmasságot megenged. Például edzőcipővel, laza stílusban is viselheted az A-vonalú, magas derekú pantallókat, de ugyanúgy felkaphatod hozzájuk a magas sarkú topánokat.

A selyemhatású szabadidőnadrág a szezon új kedvence: így bukkan fel az utcai viseletben

Oldalcsíkozása miatt a sportolásra, edzésre, vagy az otthoni, komfortos időtöltésre kitalált mackóalsókra hajaz ez a bő szabású nadrágfazon, amit gyakran az anyaga emel nőies és elegáns szintre.

Bár könnyebben párosítható lezser kellékekkel, úgy mint egy edzőcipővel, vagy egy bő pólóval, egy szexi selyemtop vagy hasonlóan fényes anyagú blézer úgyszintén remek választás lehet mellé. Mutatjuk, hogyan variálhatod az utcai viseletben ezt a felmelegített retró darabot. Egyik szabadidőnadrág sem volt még ennyire nőies!

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés