Megnéztük, melyek azok a fürdőruhák, amiket szívesen viselnek a plus size és mid-size modellek, milyen fazonokban érzik magukat abszolút nőiesnek és felszabadultnak.

hirdetés

A legtöbb nő már lázasan készül a strandszezonra, nyaralásra, aminek fontos része az új fürdőruha beszerzése is. Jól tudjuk, mert mi is sokszor tapasztaljuk, hogy a próbafülkés élmények gyakran nem tesznek hozzá az önbizalomhoz, de érdemes ilyenkor szem előtt tartani, hogy nem a testünket minősíti az, ha egyes fürdőruhafazonok nem állnak jól nekünk.

Az alkati adottságaink nagyon különbözőek, és bár a gyártók igyekeznek odafigyelni a testalkatok közötti eltérésekre, olykor bizony előfordul, hogy a széles kínálatból nem a hozzánk leginkább passzoló fazon akad a kezünkbe. Ezért is érdemes minél több szabást felpróbálni, ezáltal ugyanis jobban kitisztul a kép, hogy melyek a felejtős, illetve melyek a szerelemdarabok.

 

Nem csak az számít azonban, hogy az adott kreáció méretben, fazonban egyaránt tökéletesen passzoljon, arról se feledkezz meg, te hogy érzed magad a kiválasztott úszódresszben vagy bikiniben. Megesik, hogy minden oké a vonalvezetést illetően, valamiért mégis feszengsz, szorongsz benne, amikor magadra öltöd. A stílusazonosság a fürdőruhák terén is roppant fontos, hiszen akkor tudsz valamit magabiztosan viselni, ha komfortosan érzed magad benne, és nem korlátozza semmilyen bizonytalanság, hogy megéld a nőiességedet.

Az Instagram- és divatmodellek közül sok plus size és mid-size alkatú nő vesz részt a fürdőruhák népszerűsítésében. Vannak, akik szinte naponta bikinis fotózásokat vállalnak, így, ha valakiktől, tőlük biztosan érdemes inspirációt meríteni. Nem csak azért, mert egészséges önbizalommal viselik a falatnyi anyagokat, hanem, mert volt alkalmuk kitapasztalni, milyen fürdőruhák mutatnak jól igazán rajtuk, illetve milyen fazonok fokozzák a nőies kisugárzásukat.

Plus size és mid-size modellek mutatják meg, milyen változatosak idén a nőies fürdőruhák

A plus size modellek többsége eleve akkor vállal el fürdőruhás fotózást, ha azonosulni tud a kollekció darabjaival, vagyis azt látja, hogy valóban passzolnak az alkatához azok a fürdőruhák, amiket akár az Instagramon, akár magazinokban, vagy kampányokban népszerűsít.

Iskra Lawrence a legjobb példa erre, aki kizárólag retusálás nélküli reklámokban hajlandó szerepelni, illetve a szabadidejében abszolút hasonló fazonú bikiniket és egyrészes kreációkat visel, mint amilyenekben fotózni szokták.

Lawrence középméretű, vagyis mid-size modell, aki elsők között szólalt fel a testpozitív szemléletmód mellett. Ő az, aki mindig világossá tette, miről is szól a testkép sokszínűségéről pozitívan gondolkodó mozgalom. Ashley Grahamhez hasonlóan nem a változó méretei alapján határozza meg önmagát vagy a nőiességét. Iskra őszintesége és önbizalma sokak számára motiváló erővel bír.

Egyrészes fürdőruhákban és bikinikben egyaránt jól érzi magát, valamint a dögösebb daraboktól sem zárkózik el. A félvállú, átlós dekoltázsú úszódressz a visszafogott nőknek is jó választás lehet, nyújtja az alakot, ugyanakkor szépen kiemeli a nőies vonalakat.

Shay Zanco izraeli plus size modell szintén egy letisztult, átlós vonalvezetésű, egypántos darabot választott a fürdőruhák közül, ami csodásan mutat az alakján.

Sirokai Diána egyik kedvence ez a piros, hátul kivágott, elöl egybeszabott kreáció. A magyar modell szintén gyakran szólal fel a pozitív testszemlélet témájában.

A dögös bikiniket és trikiniket is nagyon szereti, hiszen tudja, hogy nem a test takarásán van a hangsúly, hanem azon, hogy mit emel ki a fürdőruha.

Denise Bidot az egyik legjobban kereső plus size modell, bár sokak szerint inkább a középméretű nőket képviseli. Nyaralása alatt ő is egy meggypiros úszódressz mellett döntött, ami kényelmes, mégis roppant nőies viselet.

Tara Lynn fehérneműben és bikiniben is gyakran pózol a divatfotókon, szabadidejében pedig általában hasonló fazonokat visel. Szereti a magas szabású alsókat, és a balconette típusú melltartókat.

Ashley Graham aztán tényleg nem titkol semmit a testével kapcsolatban, abszolút természetesen kezeli, hogy alakja változásával időnként megereszkedik a bőre, sőt, a narancsbőr és a stria sem ismeretlen számára. Mindez nem szól bele abba, hogyan éli meg a nőiességét, a vonzerő és a szépség ugyanis nem alkatfüggő. A gyönyörű plus size modell nemrégiben megszabadult pár kilótól, de a fogyása előtt sem tette kispolcra a bikiniket.

Vivian Hoorn testsúlya gyakran ingadozik, olykor karcsúbb, máskor teltebb az alakja, de mindez teljesen lényegtelen a nőiességét illetően. Imádjuk ezt a nyakba köthető, egyrészes fazont, ami roppant elegánsan mutat rajta, de ez az izgalmas bikiniszabás is jól passzol hozzá.

Kristen Picone gyakran mutat be fürdőruhákat modellként, nem egyszer csodás darabokkal szponzorálják őt a márkák. Az átlapolt dekoltázsú topok és egyrészes fazonok, valamint a félvállas szabások egyaránt szépen formálják a sziluettet.

Holly Kaitlyn Lindsey Instagram-modell olyan fürdőruhákat népszerűsít, amelyeket ő maga is szívesen visel. Kedveli a vidám színeket és a retró fazonokat, melyek most roppant divatosak. Ezek a fazonok jó tartást biztosítanak a nagy kebleknek, mégsem kényelmetlenek.

A divat roppant változatos idén, és olykor nem nehéz elveszni a széles kínálatban. A más-más testalkatú és stílusú plus size modellek inspirációt adhatnak a megfelelő fürdőruhák kiválasztásához, de elsősorban nem árt a saját igényeket szem előtt tartani.

Kiemelt kép és cikkfotó: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés