Ashley Graham mindig is a lehető legőszintébb modellek közé tartozott. A 34 éves manöken nem bújik a tökéletesség álcája mögé, gyakran oszt meg magáról olyan képeket, melyek felfedik testének változásait, vagy a striáit, narancsbőrét helyezik fókuszba. Januárban adott életet ikerfiainak, egészségmegőrző életmódjának köszönhetően pedig néhány kilótól is megszabadult. Vörös, sellőfazonú estélyi ruhájában fantasztikusan nézett ki az amfAR-gálán.

hirdetés

A 34 éves Ashley Graham a modellvilág egyik legszerethetőbb alakja, közvetlenségével, őszinteségével rengeteg nő szimpátiáját nyerte el, hiszen testpozitív hozzáállásával sokaknak segít abban, hogy elfogadják önmagukat. A manöken mindig is kendőzetlen őszinteséggel beszélt a szakma árnyoldalairól, vagy épp arról, hogy nőként milyen megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie a fehérnemű-vásárlás során. Sosem rejtette véka alá a véleményét, ahogyan a teste változásait sem takargatta.

Ashley 2020-ban adott életet első gyermekének, majd nem sokkal a szülés után már meztelen fotót készített magáról. A felvétellel nem a magamutogatás volt a célja, szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy a nőknek mennyi negatív kritikával kell szembesülniük a terhesség után. Sokan szégyellik a striákat, a pluszkilókat, illetve a narancsbőrt, negatívan gondolnak a testükre, pedig a változás egy teljesen természetes dolog.

A plus size modell idén januárban adott életet ikreinek, néhány héttel ezelőtt egy interjúban elmesélte, hogy a szülés most nem ment annyira simán. A szülés után komplikációk léptek fel, hetekig annyira gyenge volt, hogy fel sem bírt kelni. Hónapokon keresztül lábadozott, és most érezte magát elég erősnek ahhoz, hogy megossza a nyilvánossággal történetét.

Ashley Graham Cannes-ban tért vissza a vörös szőnyegre: lenyűgözően festett

Szemmel láthatóan a manöken már ismét tele van energiával. Nemrég egy új együttműködést vállalt, a Knix márkával közösen dobott piacra kényelmes, minden alkathoz passzoló fehérneműket, a kollekciót pedig ő maga népszerűsíti. Ennek kapcsán részt vett kisebb eseményeken, a múlt héten pedig visszatért a francia Riviérára. Ashley Graham az amfAR-gálán jelent meg, ami a cannes-i filmfesztiválhoz kapcsolódó esemény.

Ashley azonnal magára vonzotta a tekinteteket, hiszen egy lélegzetelállító piros ruhakölteményben jelent meg a jótékonysági eseményen. A ruha sellőfazonú, a felső rész szépen kiemeli a modell nőies alakját és a karcsú derekát. Alul kiszélesedik, a lágy tüllréteg pedig még nagyobb hangsúlyt fektet homokóra-vonalaira. A különleges darabot Christian Siriano tervezte. A modell haját vagány kontyba fogták, amit nem bonyolítottak túl.

 

A gálát egy divatbemutató követte, a kifutón pedig Ashley is végigsétált. Egy fekete ruhában lépett a közönség elé, a dögös kreációban megvillantotta lábait. Nagyon magabiztosan vonult a feszes ruhában, mely ízlésesen hangsúlyozta nőies idomait.

 

Amint felépült ikrei születése után, elkezdett jobban odafigyelni az étkezésére és a testmozgást is újra rendszeresítette életében. Nem a fogyás volt az elsődleges célja, hanem az, hogy visszanyerje erejét és legyen elég energiája a három kisgyermekére, de néhány hónap alatt az alakján is meglátszott a változás. Ashley Graham most újra tele van önbizalommal, energiával, és több interjúban hangoztatta már, hogy bár a teste már sosem lesz olyan, mint a két várandóssága előtt, számára többet jelent az, hogy jól érzi magát a bőrében, ragyog a boldogságtól és egészséges.

 

Kiemelt kép: Pascal Le Segretain/amfAR / Getty Images. 

Képek a cikkben: Jacopo M. Raule, Pascal Le Segretain/amfAR, Dominique Charriau / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés