A francia nők a strandon sem hagyják hátra remek stílusérzéküket. Bár nincs semmi túlzás a megjelenésükben, avagy mellőzik a dívás túlkapásokat, a sikkes összhangra azért nagyon ügyelnek. Legtöbbször a megfelelő fazonú fürdőruhával és pár apró kiegészítővel teremtik meg a tökéletes harmóniát. Mutatjuk a kedvenc fazonjaikat.

hirdetés

A francia nők nyári ruhatára főként letisztult darabokon alapszik, de ezért nem fukarkodik a romantikus és nőies elemekkel, ugyanígy a strandon sem szeretnek lemondani a visszafogott, sikkes összeállításokról. Ahogyan a street style-ban, úgy a nyaraláson sem mutatnak túlságosan sokat magukból, a pillanatnyi trendek helyett pedig többre értékelik a klasszikus, időtálló darabokat.

A francia nők a strandon is elképesztően elegánsak

A francia nők nyári öltözködését a kényelem és az egyszerűség jellemzi. Gyakran viselnek bájos egészruhákat, miniszoknyákat és fehér blúzokat. Nem feltétlenül ragaszkodnak a kényelmetlen magas sarkú szandálokhoz, a kiegészítőkből is megpróbálnak minél egyszerűbb, de dizájnos variációkat választani. A strandon úgyszintén erre törekednek, ezért időtálló fazonokat viselnek.

Magas derekú alsó

A magas derekú bikinik a hatvanas évek örökségei, a francia nők pedig még mindig nem engedték el a klasszikus fazont. Ez a kialakítás sokak számára kifejezetten előnyös, hiszen elrejti az apróbb pocakot és optikailag karcsúsítja az alkatot. Színek tekintetében szinte bármi jöhet, ahogyan a szabásvonalakkal is lehet trükközni. Vannak kifejezetten retró darabok, illetve modernebb holmik. Bármelyikre eshet a választásod, a lényeg, hogy előnyösen formálja a sziluettet.

Egyrészes fürdőruha

Az egyrészes fürdőruha igazi klasszikus, ami egyik nő repertoárjából sem hiányozhat. A sikkes darabok remekül mutatnak a francia Riviérán, nem csoda, hogy rajonganak értük a hölgyek. Ebből szintén többféle verzió van jelen, az egészen egyszerűtől a trükkösen kivágottig minden megjelenik.

Mintás, színes darabok

Bár a főszerepet a letisztult fazonok kapják, a mintás, színes darabok sem maradhatnak ki a sorból. Nagyon népszerűek a pöttyös, csíkos, virágos és gyümölcsös kreációk, melyek remekül feldobják a megjelenést.

Textúrált fürdőruhák

A minták és az egyszerű anyagok mellett a textúrált darabok számítanak még roppant népszerűnek. A domború kelmék izgalmasabbá teszik a megjelenést, sokkal változatosabb lesz velük a fazon. Főként a csíkos darabok szerepelnek a kínálatban.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés