Sirokai Diána öltözködését a legkevésbé sem az határozza meg, hogy mások mit gondolnak róla, azt veszi fel, amiben szexinek és nőiesnek érzi magát. Talán épp ezért rajonganak annyian vonzó stílusáért!

hirdetés

A 27 éves magyar plus size modell jó pár évvel ezelőtt, Angliában kezdte el építgetni karrierjét, ahová még 2009-ben költözött a családjával. Azóta tengernyi fehérneműs fotó készült róla, de hatalmas sikerét nemcsak nőies kisugárzásának, hanem határozott fellépésének, magabiztosságának és testpozitív hozzáállásának éppúgy köszönheti. Alapelve, hogy nem mások szemével kell mérni önmagunkat, számára legalábbis az a legfontosabb, hogy jól érezze magát a saját bőrében.

Mivel saját maga is megtapasztalta, milyen az, amikor valakit a külseje, a testsúlya miatt bántanak, elhatározta, hogy segíteni fog a nőknek abban, hogy elfogadják és szeressék önmagukat. Persze, sokan kiforgatják az üzenetét, és mást látnak bele, mint ami valójában, az önszeretetet azonban nem érdemes összekeverni a beletörődéssel.

Nem azt hirdeti a modell, hogy ne is próbáljuk meg kihozni magunkból a legjobbat, és semmit se tegyünk azért, ha egészségesebbek, karcsúbbak, vagy sportosabbak szeretnénk lenni, csupán fogadjuk el a testünket úgy, ahogy van. Sirokai Diána üzenete inkább arról szól, hogy ne mások elvárásainak próbáljunk megfelelni, és ne büntessük vagy szégyelljük magunkat azért, ha nem felelnek meg az adottságaink a mások csinosságról alkotott képének.

Szerinte elsősorban saját magunkban kell tisztázni, hogy mi akarunk változni, vagy pusztán a bántásoktól való félelem diktálja a testképünkkel kapcsolatos elégedetlenségünket. Bár elfogadta és szereti gömbölyded idomait, olykor ő is szükségét érzi annak, hogy leadjon pár kilót az egészsége érdekében, ám a mentális egészséget éppúgy fontosnak tartja, amihez a pozitív énkép és az önbecsülés szintén hozzájárul. Ha valaki rossz kapcsolatot ápol önmagával, és folyton csak a hiányosságait látja, az hosszú távon nem csak az önbizalmat rombolja le, hanem a lélekre is sorvasztóan hat.

A sikeres és népszerű modell magabiztos, szexi öltözködési stílusa sokak számára inspiráló, rengeteg nőre felszabadítóan hat az, ahogyan megéli a nőiességét.

Milliós tömeg követi az Instán: Sirokai Diána stílusa nem mellőzi a szexi, merész darabokat

A nők többsége folyton elégedetlen az alakjával, a kinézetével, vagy bizonyos testrészeivel, ami idővel oda vezet, hogy fél megélni a nőiességét, nem mer önazonos lenni, olyan ruhákat viselni, ami neki tetszik. Biztosak vagyunk benne, hogy a magyar modellnek is voltak olyan időszakai, amikor bizonytalanabb volt a megjelenését illetően, ám most bátran felvállalja önmagát, az ízlését, a stílusát, ami roppant inspiráló és motiváló.

Erőt és magabiztosságot sugároz, egyszerűen jó ránézni, hiszen legbelül valahol minden nő arra vágyik, hogy levesse magáról a feszengés béklyóit.

Sirokai Diána modellként és az önelfogadás nagyköveteként egyaránt roppant sikeres, dögös stílusával pedig abszolút azt közvetíti, hogy merjünk önmagunk lenni, és bátran hozzuk a felszínre a bennünk lakozó nőt, akit gyakran nem csak mások, még önmagunk elől is rejtegetünk.

Ha ez a nő visszafogott és kifinomult, akkor ne erőltessük rá a kihívó stílust, hiszen az öltözködésünk a személyiségünk egyfajta megnyilvánulása, még ha nem is olvasható ki minden belőle.

Diána inkább a szexi, merész fazonok híve, nemcsak a csipkés, szuper dögös fehérneműk állnak közel hozzá, a mindennapi és az alkalmi öltözékeit is gyakran sokat mutató, alakkövető darabokból állítja össze.

Imádja a hangsúlyos dekoltázsokat és a testhezálló szabásokat, még a sportosabb, laza összeállításaiba is belecsempész egy-egy szexi részletet.

A latex- és bőrszerkók szintén a kedvencei, illetve a miniruhák és testnadrágok is kiemelt helyet foglalnak el a ruhatárában. Olyan ruhákban érzi jól magát, melyek kiemelik vonalait, és a legkevésbé sem gyötrődik azon, hogy az elvárásokhoz igazítsa a stílusát.

Elképesztően vagány és nőies!

Kiemelt kép: Michael Bezjian/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés