Ezek a karcsúsító fazonú fürdőruhák a legcsinosabbak a szezonban! Az egyrészes és a kétrészes verziók is tarolnak idén.

hirdetés

Karcsúsító fazonú fürdőruhák árakkal, lelőhelyekkel

Közeleg a strandszezon, a fürdőruha-vásárlást pedig jobb nem az utolsó utáni pillanatra hagyni. Egyrészt nem egyszerű megtalálni a tökéletesen passzoló fazont, amit feszengés nélkül el bír viselni magán az ember lánya, és még kényelmesnek is bizonyul a strandolás során, bónuszként pedig szépen formálja az alakot. Másrészt a legelőnyösebb, legtrendibb darabokat pillanatok alatt elkapkodják az üzletekből, így aztán érdemes még idejében szétnézni, hogy milyen darabok lapulnak az aktuális kínálatban.

Az idei év igencsak bőkezű, akár kétrészes, akár egyrészes fürdőruhát képzeltél el az idei szezonra, garantáltan megtalálod a stílusban, fazonban és színben leginkább passzoló darabot. A márkák csinosabbnál csinosabb fürdőruhákkal készültek a nyárra, a legtöbb változat pedig nem csupán trendi, hanem alakformáló, karcsúsító hatással bír.

A galériában összegyűjtöttünk tíz különböző fazonú és stílusú fürdőruhát, amelyek egytől egyig stílusosan nőiessé varázsolják a megjelenést.

 

Ahhoz, hogy egy fürdőruha karcsúsító fazonnal rendelkezzen, nem feltétlenül kell alakformáló anyaggal rendelkeznie. A csinos darabok titka apró részletekben rejlik. Ha ezekre figyelsz a fürdőruha-vásárlás során, sokkal hamarabb megtalálhatod a tökéletesen passzoló darabot.

A mély dekoltázzsal szabott egyrészes fürdőruhák látványosan nyújtják a felsőtestet, ezáltal szépen karcsúsítják a sziluettet. Ezeknél a fazonoknál arra érdemes figyelni, hogy a dressz alsó része ne legyen túlzottan szélesre szabva, inkább egy magasan ívelt vonalvezetésű változatot kell választani, hogy a csípő és a derék se tűnjön szélesebbnek, mint amilyen valójában.

A kétrészes fürdőruhák esetében a magas derékszabás a legnépszerűbb, hiszen az efféle bugyik laposabbnak mutatják a hasat, és hangsúlyosabbá teszik a karcsú derékívet. Amennyiben a csípő szélesebb a vállvonalnál, érdemes lehet szivaccsal tömött, vagy fodros melltartót választani, hogy arányosabb legyen a sziluett.

A csíkos minta elképesztően divatos manapság, és nem csupán az utcai divat mezején bukkant fel. A fürdőruhák között is számtalan csíkos darabra lehet bukkanni, ám nem mindegy, hogy pontosan milyen kerül a kosárba. A függőlegesen futó vonalakkal ellátott bikini és fürdődressz optikailag nyújtja, karcsúsítja az alakot.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés