Hogy melyek az igazán előnyös fürdőruhák a testalkat szempontjából, általában minden nő számára fogós kérdést jelent. A fazont illetően nemcsak a megfelelő méret számít, hanem az egyéni stílus és ízlés is közbeszól, ugyanakkor az egyik legfontosabb dolog, hogy az adott darabban feszengés nélkül jól tudja érezni magát az ember lánya. Számos olyan csinos szabást vonultat fel a fürdőruhadivat, ami ideális telt alakra. Ott karcsúsítanak, ahol kell, és kiemelik a nőies vonalakat.

hirdetés

A strandszezon sok nőben felébreszti a szorongást, hiszen mérettől és alkattól függetlenül szinte mindenki talál magán olyan testrészt vagy területet, amivel elégedetlen. Elsőre nehéz elhinni, de egy nőies, sikkes, elegánsan vagy szexisen szabott fürdőruha megadhatja azt a kellő magabiztosságot, amivel felszabadultabb lehetsz a vízparton.

Ehhez nem kell eltakarni a „nemszeretem” részeket, elég, ha jól tereli a figyelmet a fazon, és arra irányítja rá, amit előnyösnek találsz magadon. Az sem baj, ha ez így nem fogalmazódik meg benned, anélkül is rátalálhatsz a számodra ideális egyrészesre, bikinire vagy trikinire, hogy számba vennéd, mely részleteknek szeretnél hangsúlyt adni.

Mielőtt végigmustrálnád a bolti kínálatot, sokat segíthet, ha szemügyre veszel pár fazont az interneten. Divatos teltkarcsú és molett alkatú modelleket, illetve stílusbloggereket válogattunk össze, akiken csodásan mutatnak az idén aktuális, sikkes fürdőruhák!

Nagy mell, egy kis pocak, széles csípő? – Igazán nőies, előnyös fürdőruhák

Sarah Tripp népszerű blogger, akinek a stílusát sokan kedvelik. A felsőteste teltebb, amit furfangos és kifejezetten szexi szabásokkal szeret slankítani, míg a formás lábaira és karcsú bokáira általában nagyobb hangsúlyt fektet. Almaalkat, de öltözékeivel többnyire eléri, hogy tagoltabb legyen a felsőteste. Olyan fazonokat választ, melyek nyújtják a felsőtestét és derekat varázsolnak neki.

Sarah fürdőruhákat is népszerűsít modellként, az általa viselt egyrészes fazonok pedig igazán nőiesek és vidámak. Ez az átlapolt mellrészű, kéttónusú, derékövvel ellátott megoldás nagyon sikkes és csinos sziluettet formál.

A gyümölcsös topból és a magasított szabású alsóból álló kétrészes szett a kontrasztokkal játszik, ezáltal akkor is karcsúbbnak tűnik a derék, ha a törzs viszonylag tagolatlan.

Kristina Zias modell cseppet sem alacsony, de mivel erősebb a csípő-comb vonalán, az alaknyújtó fürdőruhák különösen előnyösek számára. Mint például ez a félvállas fazon, amely átlós vonalakkal tagolja a felsőtestet, miközben felfelé húzza a tekintetet.

Liv Rahmé nőies, arányos homokóraalakján csodásan mutat ez a bikinifazon. Nagy keblekre ideális ez a kosárszabás, ami tartást ad, és diszkréten emeli ki a dekoltázst.

Hunter McGrady a Sports Illustrated Swimsuit modellje, nem veti meg a dögösebb darabokat sem, de mindig ízlésesen tálalja nőies vonalait.

Szereti topokkal kombinálni a haslapító bikinialsókat, de olykor karcsúsító, alakformáló egyrészes fürdőruhára esik a választása.

A gyönyörű teltkarcsú modell, Stephanie Viada a kivágott fürdőruhákért és a trikinikért rajong. Nagyon szexi darabokkal trükközik, melyek szépen kiemelik keskeny derékvonalát.

Maialen Uranga stílusblogger öltözködéséből sokan inspirálódnak. A nem túl magas körtealkatú hölgyemény nagyon jól bánik a fazonokkal. Az általa viselt bikinik és egyrészesek toplistásak az idei divatban.

Maddy Zanatta testpozitív aktivista és blogger igazán bájos, retró fazont választott magának. A köldök fölé érő alsó magasan felvágott szabás nélkül is hosszítja a lábakat.

Riley Hemson modellen roppant egyszerű ez az úszódressz, mégis észbontóan nőies. A kaotikus minták becsapják a szemet, és mivel minden irányba futnak, ezáltal nem szélesítik az alakot, hanem karcsúsítják. A magasan felvágott fazon hosszítja a lábakat, ugyanakkor a csípő vonalát kihangsúlyozza.

Hasonló fazonokkal az üzletek kínálatában is találkozhatsz, érdemes megjegyezni egy-két stílusjegyet és szabásvonalat a felsoroltakból, mert csodásan formálják az alakot.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés