A divatos fürdőruhák kínálatában mind karcsú, mind pedig telt alakra akadnak klasszikus és friss fazonkülönlegességek. A retró és a modern darabok most egyaránt népszerűek.

hirdetés

A divatos fürdőruhák választéka évről évre megújul, de persze akadnak olyan klasszikus fazonok is, amelyek soha nem vonulnak feledésbe. A változó trendek nem mindig veszik figyelembe a különböző testalkati adottságokat, így az előnyös kialakítás megtalálása olykor nem egyszerű feladat. Ám úgy tűnik, hogy a 2024-es év fürdőruhadivatja ráérzett a változatosságra, ugyanis a különféle szabású bikinik és fürdődresszek között karcsú és teltebb sziluettre éppúgy lehet találni zseniális megoldásokat.

Divatos fürdőruhák karcsú és telt alakra

A bikinifazonok között idén ezek a legnépszerűbbek

A kétrészes fürdőruhák, vagyis a bikinik az elmúlt években egy kicsit háttérbe szorultak, az egyrészes dresszek határozottan átvették az uralmat a nyári időszakban. A csinos szettek azonban újult erővel tértek vissza a kínálatba, ám a 2024-es trendek a modern darabokon kívül a retró stílus menő fazonjait is befogadták.

A magas derekú fürdőbugyik elképesztően népszerűek idén, a nyolcvanas évekből visszatérő fazonokat sokan imádják. A csinos szabás határozottabbá teszi a deréktáji kontúrvonalakat, illetve trükkösen eltereli a hangsúlyt a kisebb pocakról, viszont a karcsú derékvonal kiemelésére éppúgy alkalmasak a magasan szabott bikinialsók. Kis szabáseltéréssel ezek a darabok karcsú és telt alkaton egyaránt remekül mutatnak, ráadásul kényelmes és sikkes megjelenést kölcsönöznek strandolás közben.

A magas derekú, övvel ellátott fürdőruhák abszolút a retró stílusjegyeket hozzák. A pöttyös minta csak még tovább fokozza a hetvenes-nyolcvanas évek hangulatát, roppant nőies, ráadásul különlegessé teszi az összképet.

Azok, akik ódzkodnak a magas derekú bikinialsó viselésétől, az enyhén süllyesztett, V kivágású, derék felé ívelő fazonnal ugyanúgy a derékvonalukra és a lábaikra terelhetik a figyelmet. A V alakú fazon optikailag nyújtja a combokat. Ez a csinos szabás finoman karcsúsítja az alakot, kifejezetten előnyösen mutat teltebb alakon.

A fürdőruhafelsőket tekintve visszatértek a kosaras, merevítőfémes verziók, amelyek leginkább a kilencvenes, illetve kétezres évek strandhangulatát idézik.

Az egyrészes dresszek is népszerűek

Az egyrészes fürdőruhák népszerűsége idén sem csökken. Na persze nem az úszáshoz használt sportos verziókra kell gondolni, hihetetlenül nőies és izgalmas szabások közül lehet válogatni.

A hátul kivágott, mélyen szabott darabok rafináltan formálják az alakot, nem mutatnak túl sokat, mégis rendkívül nőiesek.

Jöhetnek még az izgalmas, különleges szabások, amelyek megvillantják a has területét. Ezek a fürdőruhák karcsú és telt alkaton egyaránt csinosan mutatnak, ráadásul nagyon feldobják a strandolós megjelenést.

A retró trendek természetesen az egyrészes dresszeknél is jelen vannak. A merevítőkosaras felsőrésszel szabott egyrészes fürdőruhák, a menő pöttyös darabok és a derékvonalat kiemelő, övvel ellátott verziók éppúgy megtalálhatók a kínálatban.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés