Saját magán mutatja be az öltözködésben jártas blogger, hogy milyen divatos darabok mutatnak igazán jól a mid-size, vagyis középméretű testalkaton.

hirdetés

Nem nádszálvékony, de nem is telt alakú a népszerű divatblogger, aki azért járja az üzleteket, hogy hasznos öltözködési tanácsaival tudatos vásárlásra ösztönözze a nőket. Az átlagos testalkatú és ruhaméretű nőkről kevés szó esik, mintha csak vékony és molett hölgyek léteznének.

Bár a divatüzletek kínálata tele van 38-as és 40-es méretű darabokkal, mégis ők azok a nők, akik nehezebben találnak olyan szabásokat, melyek tökéletesen passzolnak az alakjukhoz, és előnyösen formálják az idomaikat.

Noha a középméretű nők karcsúak, közülük sokan nagyobb mellszélességgel bírnak, így ritkán találják el azokat a fazonokat, melyek nem mutatják optikailag tömörebbnek, zömökebbnek a törzsüket a dúsabb kebleknek köszönhetően. Meglepő, de nem a szűkített vonalú divatos darabok nyerték el a mid-size blogger tetszését, a különbséget te magad is láthatod!

Előnyös és előnytelen divatos darabok, nőies vonalú mid-size alkaton

A szűkebb és lezserebb szabás most egyaránt divatos, olykor pedig nehéz választani az eltérő vonalvezetésű darabok közül, erre tökéletesen rávilágít videójával a mid-size alkatú blogger.

 

Általános tévhit ugyanis, hogy az alakból többet mutató, karcsúsított fazonú vagy széles dekoltázsú ruhák a legcsinosabbak, hiszen olykor előnytelenül vágják el a test hosszanti vonalát, vagy épp szűkített vonalaikkal azt is kirajzolják, amit nem akarunk megmutatni.

A divatblogger ezúttal a sikkes felsőket vette szemügyre, többfélét is felpróbált, hogy rámutasson arra, egyáltalán nem mindegy, hogyan formálják az alakot.

Teltebb keblek és nőies vonalak esetén az alaknyújtó V kivágás szerencsésebb választás lehet, mint a vízszintes dekoltázs, mely optikailag inkább szélesíti a törzset. A V alakú nyakrész azonban önmagában még nem elég, hiszen a test vonalát követő fazon könnyen kiemelheti a derékon és háton lévő hurkácskákat. Azoknak, akiket ez zavar, olyan blúzok, ingek és topok ajánlottak, melyek lenge szabásuk ellenére nem veszik el a hangsúlyt a karcsú derékról, viszont szabásuknak köszönhetően nem tapadnak rá szorosan a bőrredőkre.

A klasszikus ing, a T fazon és az átlapolt dekoltázs ebben az esetben jóval előnyösebbnek bizonyult. Ezek a divatos, népszerű darabok sokoldalúan kombinálhatók, és ahogy a mid-size blogger felvételén is látszik, cseppet sem maradnak alul a nőiességben, mint a feszülősebb vagy kivágottabb szabású társaik.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés