Lady Eliza Manners öltözködése ugyanazt a gondtalan szabadságot tükrözi, mint az életstílusa.

hirdetés

David Charles Robert Manners 25 éves lánya, Eliza népszerű társasági előkelőség Angliában. Édesapja Rutland 11. hercege, családja férfitagjai évszázadokon át kapják örökségül a hercegi rangot. A Manners család nevéhez fűződik a festői Belvoir-kastély – ez a fő rezidenciájuk –, amely A Korona című sikerszériában, valamint Az ifjú Viktória királynő és A Da Vinci-kód című filmekben is feltűnik.

A Manners család a kastély kertjét és az épület egy részét megnyitotta a látogatók előtt, így a környező park számos vidéki rendezvénynek és esküvői partinak ad otthont, emellett betekintést kapnak a turisták abba, hogy milyen egy előkelő nemesi család élete.

Lady Eliza Manners életstílusát nem kötik szigorú szabályok, öltözködése ugyancsak saját stílusát, és nem az előírásokat tükrözi. Olykor a Royal Ascoton és egyéb elit eseményeken szokott megjelenni, emellett a divatbemutatók, a divatkampányokhoz köthető partik, illetve jótékonysági estek gyakori vendége. 2017-ben részt vett a Dolce & Gabbana karácsonyi show-ján, ő is végigvonult a kifutón.

Nem a divat az egyetlen szenvedélye, szeret utazgatni a világban, ám a munkát sem veti meg, saját belsőépítészeti céget vezet.

Lady Eliza Manners öltözködése egyszerre kifinomult és fiatalosan trendi

A vidéki angol stílus és az elit összejövetelek öltözködési etikettje egyaránt hatással van Lady Mannersre, hiszen előkelőségek között nőtt fel, viszont vérvonala nem befolyásolja annyira a stílusát, utazásai során olyan a megjelenése, mint bármelyik sikkes, trendi fiatal nőnek.

 

Ruhatárának különlegessége, hogy roppant sokoldalú, a laza daraboktól kezdve a romantikus és dögös ruhákig minden előfordul benne.

Az elegancia, a klasszikus sikk és a divatos stílus ugyanúgy jól áll Elizának, szuper sikkes megjelenésével hamar felhívta magára a figyelmet a közösségi médiában.

Lady Eliza Manners a napi szettjeiről és az utazásairól egyaránt szívesen posztol, fürdőruhában éppúgy megmutatja magát.

Kiemelt képek: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

Kégaléria képei: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés