Charléne monacói hercegné láthatóan imádja a divatot, és a merészebb kreációktól sem riad vissza. Az elmúlt években számos lélegzetelállító ruhakölteményben villantotta meg tökéletes alakját. Legutóbb pedig merész frizurájával hívta fel magára a figyelmet.

hirdetés

A Grimaldi családban lazán kezelik az öltözködési szabályokat, hiszen a hölgyek kedvük szerint válogathatják össze a nekik tetsző ruhadarabokat. Grace Kelly unokája, Charlotte Casiraghi elképesztően vagány stílussal rendelkezik, és a modellkedés mellett a miniszoknyákat is bátran bevállalja. Ám Karolina hercegnő menye sem spilázza túl a dolgokat: Beatrice Borromeo igyekszik lezserséggel lágyítani az előkelő megjelenést.

II. Albert monacói herceg felesége, a csinos Charléne, vagányságával tűnik ki a monacói előkelőségek sorából.

A Charléne hercegné a legvagányabb előkelőség Monacóban

A 43 éves hercegné sportos alkattal rendelkezik, ami nem meglepő, hiszen esküvőjét megelőzően, sokáig versenyszerűen úszott. Kétezerben, dél-afrikai színekben indult a Sydney-ben megrendezett olimpián. Érmet nem szerzett, de nagyon jó eredményeket ért el, végül pár évvel később felhagyott a versenyszerű sporttal. Miután szakított úszókarrierjével, három év elteltével beházasodott a Grimaldi családba. Ettől fogva minden lépését fotósok követték, és hamar kiderült, hogy nem csak a sportban jeleskedik, hanem remek stílusérzékkel rendelkezik a szép Charléne.

Amióta házassága révén a rivaldafénybe került, jó pár alkalma volt bebizonyítani, hogy valódi divatikon, aki erőlködés nélkül válogatja össze az elegáns darabokat. Igazán modern ruhatárral rendelkezik, amelyben jól megférnek egymás mellett a csinos kabátruhák és a farmerek. A formális eseményeken mindig lehengerlő a megjelenése, ám a hétköznapokon gyakran látni egyszerű felsőrészben, lapos talpú cipőben.

 

Attól, hogy hercegné lett, Charléne nem dobta félre egyéniségét, sőt a megjelenésében is igyekszik összefésülni a saját elképzeléseit a protokoll előírásaival. Vélhetően lazább öltözködési szabályok vonatkoznak rá, mint Cambridge hercegnéjére, Katalinra, hiszen gyakran visel rövidebb szoknyákat, nadrágkosztümöt, vagy csillogó estélyi ruhát. A kivágott kreációkkal úgyszintén jó barátságot ápol, de mindig figyel az egyensúlyra, sohasem lő túl a célon az elegancia rovására.

A stílusa sokkal vagányabb, mint a többi hercegnének, még a formabontó frizurákat is lazán bevállalja. Legutóbb félig felborotvált hajával keltett feltűnést, amit franciás kis sapkákkal igyekezett elegánsabbá varázsolni a hivatalos eseményeken. A vagány, lezser stílus nagyon jól áll a 43 éves monacói hercegnének, aki különleges ruhaválasztásaival mindig feldobja a formális rendezvényeket.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás: