Diana hercegné gyönyörű unokahúga nem először népszerűsíti a Dolce & Gabbana kollekcióját. Kitty Spencer az elmúlt három évben gyakran megfordult az olasz divatház kifutóján, most azonban a globális marketingnagyköveteként állt a kamerák elé.

hirdetés

A Dolce & Gabbana kapcsán sokaknak egyből Monica Bellucci neve ugrik be, hiszen évekig reklámozta a luxusmárka nőies ruháit és sminktermékeit.

Bár a divatház kampányaiban sok mediterrán szépség megfordult már, a tervezőpáros nem zárkózik el a szőke hölgyeményektől sem. Emilia Clarke, Scarlett Johansson, Doutzen Kroes, és persze Lady Kitty Spencer is fennakadt már a rostán, hiszen mindnyájukban megvan a szépség, az elegancia és a szexi kisugárzás különleges elegye, méghozzá a megfelelő arányban.

Kitty Spencer gyönyörű a Dolce & Gabbana visszafogott reklámfotóin

Kitty Spencer Diana bátyjának, Charles Spencernek, és az egykor szintén modellként befutott Victoria Lockwoodnak a legidősebb lánya. Bár korábban gyakran támadták súlyproblémái miatt, miután befutott modell lett, a kritizálók is leszálltak róla. Sőt, rengeteg pozitív visszajelzést kap arra vonatkozóan, hogy milyen csinos és vonzó nővé érett, ráadásul a stílusa sokat finomodott az elmúlt tíz évben.

 

Lady Spencer egy homokóra testalkatú, dús keblekkel és karcsú derékívvel megáldott gyönyörű nő, akinek teljesen természetes és egészséges kisugárzással bír a megjelenése. A harmincéves előkelőség ruhatárában ráadásul gyakran felbukkannak a Dolce & Gabbana arisztokratikus stíluselemekkel megbolondított, és letisztultan nőies kreációi.

2018-ban a Bulgari arca volt, de több modellel együtt az olasz tervezőpáros színpompás tavaszi kampányában is részt vett, és úgy tűnik, a márkához fűződő hűsége azóta sem csappant meg. Meghan Markle és Harry herceg esküvőjére szintén a Dolce & Gabbana egyik csodaszép, virágmintás ruháját választotta.

Globális márkanagykövetként, rendkívül elegáns fotók készültek róla, melyeken egyszerű fazonú, de feltűnő dekoltázsú fekete ruhát visel, csillogó arany ékszerekkel kiegészítve. A D&G ezzel a képsorozattal jelentette be, hogy Kitty Spencer és a divatház között hosszú ideje fennálló baráti és munkakapcsolatot még szorosabbra fűzték, hiszen a márkacsalád mostantól nem csak múzsájaként, hanem első számú kampányarcként köszönti a modellt.

Kiemelt kép: Max Mumby/Indigo/Getty Images.

Képgaléria képei: Dolce & Gabbana/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés