Katalin hercegné nem feszül rá arra, hogy mindig új és más ruhában mutatkozzon a nagyközönség előtt, bátran viseli ugyanazt a darabot több eseményen is, csupán a kiegészítőkkel trükközik egy kicsit.

hirdetés

Az ember sokszor hajlamos azt gondolni, hogy a sztárok és az előkelőségek ruhatára egyszerűen kifogyhatatlan. Tény, hogy az elit krémje temérdek opció közül válogathat, azonban vannak olyan ismert hölgyek, akik simán felveszik több alkalommal is ugyanazt a darabot. Katalin hercegné például élen jár a ruhák kihasználásában, csupán a kiegészítőket variálja át egy picit, hogy az összkép soha ne váljon unalmassá.

Ugyanazok a ruhák más-más szettben: Katalin hercegné többször viseli ugyanazt a kreációt

Katalin hercegné kifinomult, nőies stílusáról ódákat lehetne zengeni. Soha nem tolja túl a flancot, legtöbbször olyan darabokat visel, amelyekhez hasonlót könnyedén lehet találni a különböző fast fashion üzletek kínálatában is. Éppen ezért nagyon könnyű ihletet meríteni a szettjeiből. Ami még szimpatikusabbá teszi a hercegné öltözködési stílusát, hogy több alkalommal szokta viselni ruháit, nem csinálügyet abból, ha valamely darabban már sokszor látták. Csak egy picit változtat az összeállításokon, s mégis mindig hihetetlenül sikkes hatást kelt a megjelenése.

Ezt a gyönyörű kék ruhát például idén májusban viselte, ám nem először. 2019-ben ugyanebben a szettben kapták lencsevégre, sőt, ez alkalommal még a kiegészítőkön sem változtatott. Jóformán a fülbevaló az egyetlen, amit Katalin lecserélt.

Képek: Jonathan Brady – WPA Pool/David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Ascot Racecourse/Getty Images.

 

Noha a nyári összeállításokban verhetetlen, valamint a sikkes stílustippekben kifogyhatatlan, a lenge ruhákat sem csak egyetlen alkalomra tervezi be. Ezt a stílusos citromsárga ruhát 2012-ben viselte először, majd 2014-ben ismét felvette egy út során. Még a cipőn sem változtatott, a hozzáillő szalmatalpú magassarkút sem szerette volna lecserélni, ami nem meglepő. Az összhatás így volt tökéletes.

Képek: Danny Lawson – Pool/Samir Hussein/WireImage/Getty Images.

 

A trükkje az, hogy nem közvetlenül egymás után veszi fel ugyanazt a darabot, minden ismétlésnél eltelik egy kis idő, hogy a ruha megint újszerű, izgalmas hatást keltsen. Általában néhány hónapot vár, mielőtt ugyanazt a kreációt akasztaná le a vállfáról, de előfordul, hogy egy-két évbe is telhet, mire a gyönyörű darab újra sorra kerül.

Egy fehér ruhával nemigen lehet hibázni, ezzel pedig Katalin hercegné is abszolút tisztában van. Ezt a praktikus, semleges darabot szintén több alkalommal viselte már, néhány hónap eltéréssel. A cipő ugyanaz, mint az előző sárga darabnál, amiből egyértelművé válik, hogy Katalin a lábbeliket is úgy választja ki, hogy minél több ruhához passzoljanak.

Képek: Pool/Samir Hussein/WireImage/Yunus Kaymaz/Anadolu Agency/Getty Images.

 

Az elegánsabb darabokkal sem egyetlen alkalomra tervez. Ezt a feltűnő sárga ruhát 2014 után 2016-ban ismét bevetette, noha egészen más volt az alkalom. Kate Middleton a letisztult ruhatárának köszönheti, hogy ugyanazt a kreációt egészen eltérő hangulatú eseményekre is fel tudja venni. Általában egyszínű, könnyed darabokat választ, igazi klasszikusok lapulnak a szekrényében, amelyek előkelőbb és lazább alkalmakon éppúgy megállják a helyüket.

Képek: Don Arnold/WireImage/Anthony Devlin – WPA Pool/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Jonathan Brady – WPA Pool/Getty Images.

Cikkfotók: Jonathan Brady – WPA Pool/David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Ascot Racecourse/Danny Lawson – Pool/Samir Hussein/WireImage/Pool/Samir Hussein/WireImage/Yunus Kaymaz/Anadolu Agency/Anthony Devlin – WPA Pool/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés