Katalin hercegné ismét bebizonyította, hogy a kifinomult elegáns stílus cseppet sem észrevétlen, púderrózsaszín ruhája, amit a jordán koronaherceg esküvőjén viselt, azóta is beszédtéma.

hirdetés

Majdnem egy hét telt el azóta, hogy Katalin és Vilmos is tiszteletét tette Ránija jordán királyné fia, Hussein jordán koronaherceg esküvőjén, de a walesi hercegné csodaszép ruhája, amelyben az eseményen jelent meg, azóta is kitüntetett figyelemnek örvend.

Hussein bin Abdullah, a jordán királyi pár legidősebb gyermeke, és a Szaúd-Arábiában született Rajwa Al-Saif június 1-jén mondták ki egymásnak a boldogító igent, a fényűző esküvőre és ünnepségre pedig a világ minden tájáról érkeztek előkelőségek. Gyönyörű ruhakölteményekben nem volt hiány, sokan mégis Katalin hercegné öltözékét találták a legemlékezetesebb darabnak, pedig a menyasszony stílusos, káprázatos megjelenése állt a figyelem középpontjában.

Katalin hercegné kitűnt a tömegből: púderrózsaszín ruhája telitalálat volt

Katalin hercegné a libanoni divattervező, Elie Saab 2017-es őszi-téli kollekciójából választotta ki azt a hímzett, légies szabású darabot, amit a ceremónián viselt. Az említett kollekció különlegessége, hogy Adolphe Adam francia zeneszerző Giselle című romantikus balettje ihlette, éppen ezért az éteri szabásokra fektet hangsúlyt.

A gyönyörű ruhakölteményt azzal a gyémánt fülbevalóval egészítette ki, ami korábban Károly 70. születésnapján volt látható rajta. Kifinomult öltözékét a Wilbur & Gussie elegáns borítéktáskájával tette teljessé.

Katalin hercegné 2018-ban. Kép: Max Mumby/Indigo/Getty Images.

 

A ceremónia után átöltözött, az ünnepségen már egy rózsaarany árnyalatú, csillogó Jenny Packham estélyiben jelent meg, tiarával a fején.

Rajwa Al-Saif, akit az esküvő óta az „Ő Királyi Felsége Rajwa Al Hussein hercegnő” cím illet meg, a szertartáson egy átlós dekoltázsú, letisztult vonalvezetésű, uszályos Elie Saab esküvői ruhát viselt, a fogadáson pedig a Dolce & Gabbana virágokkal hímzett kreációjában tündökölt.

Az előkelő vendégek sűrűjében nem Katalin volt az egyetlen, aki nagyszerű stílusérzékéről tett tanúbizonyságot. Katar korábbi emírjének felesége, Sheikha Mozah bint Nasser lime-árnyalatú Valentino estélyiben tette tiszteletét, Sophie liechtensteini hercegné egy virágos Carolina Herrera darabot választott, Erzsébet belga hercegnő élénk színű öltözék mellett döntött, Mária dán királyi hercegné pedig egy csodaszép virágos darabban jelent meg, csakúgy, mint Viktória svéd királyi hercegnő.

A fogadásra és a lagzira sokan választottak csillogó és hímzett estélyit.

Ránija jordán királyné egy csipkés Dior ruhában fogadta a vendégeket. A ceremóniát követő ünnepségen már egy gyöngyökkel hímzett, finom szabású Elie Saab ruhában tündökölt, amit átalakítottak számára.

Idősebbik lánya, Iman hercegnő márciusban ment férjhez. Akárcsak saját esküvőjére, erre a családi eseményre is egy roppant visszafogott, egyszerű darabot választott.

Jill Biden szintén részt vett az eseményen, egy halványlila Reem Acra estélyit viselt, amit tavasszal már elsütött egy állami vacsorán. Az Amerikai Egyesült Államok first ladyje lányával, Ashley-vel érkezett a ceremóniára.

Beatrice hercegnő szintén csodaszép alkalmi öltözékekben ragyogott a fényűző esküvőn. A szertartáson egy brit márka, a Needle & Thread kreációjában jelent meg, a fogadáson pedig a Reem Acra csillogó rátéttel díszített, letisztultan elegáns darabját viselte.

Szerinted is Katalin hercegné ruhája volt a legkülönlegesebb?

Kiemelt kép: Jordan Pettitt/WPA Pool/Getty Images.

Cikkfotók: Instagram/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés