Beatrice Borromeo igazi olasz arisztokrata, aki kiváló stílusérzékkel rendelkezik. A monacói hercegnő menyeként sokszor láthatjuk a vörös szőnyegen, és rendszerint mindenkit elkápráztat elegáns öltözékeivel.

hirdetés

A 35 éves Beatrice Borromeo arisztokrata családból származik, ezért már egész fiatalon a figyelem középpontjába került. Távoli rokonságban áll Borromei Szent Károllyal, akit a katolikus egyház egyik nagy reformátorának tartanak. A divat iránti szenvedély mondhatni, a vérében van, mivel anyai nagyanyja a divattervező, Marta Marzotta volt.

Beatrice Olaszországban és New Yorkban tanult, majd újságíróként kezdett el dolgozni. A cikkei legtöbbször politikai témájúak voltak, számos publikációja jelent meg ebben a témában.

Karolina hercegnő fiával, Pierre Casiraghival 2015-ben házasodott össze. Beatrice a jeles eseményre több menyasszonyi ruhát is magára öltött. Kiváló ízlése és divatszeretete szembetűnő, és azt sem igazán tagadhatja le, hogy imádja a legnagyobb olasz divatházak kreációit. Jó barátságot ápolt Valentinoval, gyakran viseli a tervező által megálmodott darabokat.

Karolina monacói hercegnő menye a Grimaldi család legjobban öltözött tagja

Beatrice Borromeo stílusa sokat változott: kezdetben kedvelte az egyenes szabású, rövidebb ruhafazonokat, amelyekben megvillanthatta tökéletes alakját. Ám az elmúlt években átalakult az öltözködése, és manapság a klasszikusabb kreációkat részesíti előnyben. Sokszor látni midiszoknyában, és legszívesebben a derékvonalát hangsúlyozza ki. Profin válogatja össze a különböző darabokat, a Grimaldi család egyik legjobban öltözött tagjának számít.

Karolina hercegnő menyére a divatházak is felfigyeltek, és 2021-től ő a Dior egyik márkanagykövete. Beatrice a tavaszi-nyári kollekció darabjait népszerűsíti az új kampányban, és egy szokatlanul laza szerelésben pózol a képen: az előkelőség farmerból készült overallt és edzőcipőt visel. A lezser stílus nagyszerűen áll neki.

A Grimandi családra lazább öltözködési szabályok vonatkoznak, így a hölgyek bátrabban válogathatnak a divat kínálatából, és még a modellkedést is bevállalják. Beatrice imádja a csinos egészruhákat, valamint a kiegészítőkkel sem szokott spórolni. Valódi olasz nő, akinek a megjelenése erőlködés nélkül elegáns. Kedveli a mintás ruhadarabokat, melyeket sokféleképpen kombinál egymással.

 

Beatrice stílusa igazán előkelő, valódi modern arisztokrata. Tudja, hogy mi áll jól neki, és mindig az alkalomhoz illően öltözik. Természetesen a grandiózus ruhák sem maradhatnak ki a repertoárjából, melyek igazán elegánssá teszik a megjelenését.

 

Kiemelt kép: SC Pool – Corbis / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés