Egy-egy fehér ruhadarab vagy kiegészítő viselése esetén garantált az elegancia. Nem kell túlgondolni a szetteket, ha kifinomult összképre vágysz.

hirdetés

Természetesen nem a színek határozzák meg egy összeállítás stílusát, ám ez az apró részlet mégiscsak hatással van az összkép hangulatára. Bármilyen árnyalatú holmiban lehet elegáns valaki, azonban a fehér olyan letisztulttá, könnyeddé teszi a megjelenést, hogy garantáltan kifinomulttá válik az egyébként hétköznapi outfit.

A fehér jolly joker erejét számtalan remek tulajdonságának köszönheti. Bármivel kombinálható, szépen finomítja az élénk, mintás darabok markáns kisugárzását, mindeközben pedig abszolút az elegáns vonalra tereli még a sportos, lezserebb összeállításokat is.

Fehér ruhadarabok viselése esetén garantált az elegancia

Sokan hajlamosak túlgondolni az elegáns kifejezést, s éppen a mesterkélt összeállítások miatt válik túlzottan mesterkéltté, erőltetetté a megjelenés. Nem feltétlenül kell csiricsáré holmikba bújni ahhoz, hogy a sikkes elegancia szintjére lépjen a hétköznapi szett. Habár a ruhák színe nem feltétlenül határozza meg az outfit stílusát, a fehér mégis képes más fényben feltüntetni az összképet.

Még egy egyszerű nyári ruha is lehet elegáns, ha fehér színben tündököl. Szinte teljesen mindegy, hogy milyen cipővel kombinálod, a letisztult hatásnak köszönhetően garantáltan finom, nőies lesz a kisugárzásod.

Az egyszerű fehér atléta is lehet elegáns részlete a nyári szettnek, pláne, hogy idén hatalmas trenddé vált a szimpla alapdarab. Gyakorlatilag letarolta a trónról a fehér pólót, sokan pedig a kifinomult, nőies szettekhez is a szezon kulcsdarabját választják.

Persze nem csak a felsők, blúzok közül érdemes fehéret választani, a világos tónusú nadrágok és szoknyák éppúgy eleganciát visznek a hétköznapi megjelenésbe. A fehér mellett minden kifinomultabbnak hat, bátran variálhatod a legsikkesebb trendszínekkel, garantáltan visszafogott, ízléses hatást kelt majd a szetted.

Ha csak egy picit dobnál az összképen, érdemes fehér kiegészítőkkel elegánssá varázsolnod a szettedet. Egy csinos kis táska például már bőven elegendő lehet ahhoz, hogy nőiesebbé váljon az eredmény. Ha a táska láncos pánttal van ellátva, célszerű a lánc árnyalatát az ékszereid tónusához hangolni, így minden apró részlet stimmelni fog, ami a modern elegancia kulcsa.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés