Charlotte Casiraghi nem egy tipikus előkelőség, stílusát és életvitelét sem köti szigorú szabályokhoz, egy modern nő, aki egyszerre több dologgal foglalatoskodik, általában újságíróként és filmproducerként, illetve időnként modellként tevékenykedik. Rendszerint felszabadult, vagány divatképeken szerepel, melyek abszolút teret adnak sokrétű személyiségének. Évek óta a Chanel nagykövete, amelyhez akkor is hű marad, ha címlapfotó készül róla.

hirdetés

Grace Kelly gyönyörű unokája nem a hercegnők szokványos életét éli, igazi szabad szellem, aki számos munkában és sportban kipróbálta már magát. Csakúgy, mint édesanyja, Caroline monacói és hannoveri hercegnő, a jótékonykodás elkötelezettje, emellett azonban újságírói feladatokat és modellmunkákat is bevállal.

Az öltözködési stílusa éppolyan sokoldalú, mint ő maga, nem ragaszkodik a formális megjelenéshez, még az elegáns szettjeibe is mindig belevisz valami rá jellemző, egyedi apróságot, amellyel megszínesíti, izgalmassá teszi az összeállítását.

A divatvilág stílusikonként tekint rá, és méltán érdemelte ki ezt a címet, ugyanis nem csupán követi a divatot, hanem egyéniségén keresztül megszűrve alakítja, formálja a saját ízlésének megfelelően.

Kép: Ellen von Unwerth/Town & Country.

 

Charlotte Casiraghi ezúttal a Town & Country magazin decemberi és januári kiadásának a főszereplője, a címlapfotó kedvéért partiruhában pancsolt a medencében. Grace Kelly unokája nemrég a Chanel 2022-es őszi-téli kampányában is feltűnt, így a márka nagykövetéhez méltón, kizárólag Chanel ruhákat és kiegészítőket viselt a magazinfotózáson.

A címlapfotó Charlotte Casiraghi bohém oldalát csillantja meg

Az Ellen von Unwerth által ellőtt fotókon Charlotte Casiraghi sokoldalú személyisége bontakozik ki. A Town & Country magazin interjút is készített a Grimaldi-ház tagjával, aki többek között a Chanelhez fűződő szoros kapcsolatáról, illetve kicsit a családja nőtagjairól is mesélt.

Képek: Ellen von Unwerth/Town & Country.

 

A medencés képek abszolút vagányak, ahogy Casiraghi finoman felhúzza koktélruháját, hogy megmártózzon a vízben, de az autós jelenet szintén remekül passzol hozzá.

Kép: Ellen von Unwerth/Town & Country.

 

Ugyanakkor finom előkelőségként, stílusikonként és dolgozó nőként egyaránt megmutatja magát az izgalmas fotósorozatban.

A címlapfotó ütős stílusáért Tania Rat-Patron felelt, Charlotte Casiraghi sminkjén Tom Pecheux, a frizuráján pedig Alex Lagardère dolgozott.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Ellen von Unwerth/Town & Country.

  • Megosztás:
hirdetés