Maria-Olympia, a 25 éves görög-dán hercegnő kétségkívül helyet kaphat a legjobban öltözött előkelőségek listáján. Ellentétben a brit királyi család tagjaival, őt nem kötik túlságosan szoros öltözködési szabályok, így kedve szerint bármit viselhet. Imádja a miniszoknyákat, a kivágott ruhákat és a feltűnő, hangsúlyos darabokat. A fiatal hercegnő rajong a retró sikkért, így a Louis Vuitton legújabb kampánya összecseng az ízlésével.

hirdetés

A 25 éves Maria-Olympia igazán bevállalós a divat terén, akit joggal illet meg a stílusikon cím a legfelsőbb körökben. A fiatal hercegnő Pavlos görög-dán koronaherceg és Marie-Chantal Miller lánya. Már egészen fiatalon elkezdett érdeklődni a divatvilág iránt, a Diornál volt gyakornok, ekkor csupán 17 éves volt. Ő az, aki öltözködésével mindig változatos divatcsemegét szolgáltat a magazinoknak, és még a merész összeállításaival is kivívja a szakértők elismerését.

Maria-Olympia sokkal lazábban öltözködik, mint a hozzá hasonló előkelőségek. Különösen látványos a különbség az ő ruhatára, és a Windsor-ház nőtagjainak a megjelenése között. A 25 éves hercegnőnek nem kell szigorú öltözködési szabályokat betartania, bármikor felvehet rövidebb szoknyát, fekete ruhát, vagy bátran dizájnolt darabot. Saját ízlése, hangulata szerint játszadozhat a fazonokkal, sőt, ha úgy tartja kedve, akár modellkedhet is.

Maria-Olympia visszautazott az időben a Louis Vuitton kedvéért

A hercegnő nem számít újoncnak a szakmában, évekkel ezelőtt a Dolce & Gabbana kifutóján debütált. A Louis Vuitton szintén lecsapott rá, már jó ideje népszerűsíti a francia luxusmárka kreációit. Tavaly készítették vele az első kampányt, most pedig egy újabb izgalmas anyagot hoztak össze.

Legutóbb a párizsi, macskaköves utcákon biciklizett a hercegnő, ezúttal pedig London történelmi épületeit hódította meg a hetvenes évek stílusában. A márka az utóbbi időben kifejezetten nosztalgikus darabokat tervez, illetve a kampányokat szintén retró stílusban tálalja.

A kampány középpontjában a Capucines fantázianévre keresztelt táska áll. A sikerkreációból készült pár színes verzió, melyek játékosságot, vidámságot visznek a megjelenésbe. Ezeknek a daraboknak a népszerűsítésére kérték fel Maria-Olympiát, aki már régóta jó kapcsolatot ápol a divatházzal. Kizárólag retró holmikat visel a képeken, az oversize pulóver és a széles szárú nadrág a hetvenes évek öröksége.

Ha már hetvenes évek, akkor a farmer nem hiányozhat a kollekcióból. A klasszikus fazonok helyett inkább egy pöttyös, bohém szettet adtak a hercegnőre, aki természetes lazasággal adja át magát a retró hangulatnak.

A színes szerelések mellett az őszi fazonok úgyszintén fókuszba kerültek. A pelerinkabátok, bakancsok Maria-Olympia nagy kedvencei, számtalan alkalommal láthattunk már rajta hasonló kreációkat. Természetesen a Louis Vuitton táskái most sem hiányozhatnak a képekről. Két egyszerű összeállításba ültették be, ősszel biztosan találsz majd ilyen szabású holmikat az üzletekben.

Maria-Olympia egy szuper sikkes városi lány képét jeleníti meg a fotókon, aki vagány szettekben flangál az általa jól ismert utcákon, és roppnt határozott a megjelenését illetően. Kicsit bohém, komfortosan trendi, egyszerre retró és modern. Ismét remek fotók készültek a hercegnőről, aki számtalanszor bebizonyította már, hogy egy előkelőség nem csupán visszafogott szerepben tetszeleghet.

 

Kiemelt kép: David M. Benett / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés