A farmernadrág elképesztően nőies viseletté avanzsál a megfelelő ruhadarabok mellett, az előkelőségek is gyakran bevetik. Ebben a formában hihetetlenül sikkes!

hirdetés

A farmernadrág az előkelőségek ruhatárában is kulcsdarab

Az előkelőségek mindig roppant elegánsak, legyen szó bármilyen eseményről. Minden apró részletre gondot fordítanak a szettek összeállításakor, a hercegnék és first ladyk világában szinte elvárás a sikkes, harmonikus, ízléses megjelenés. A nőiesség és a kifinomult összhatás alapvető, ám ezt nem feltétlenül szoknyával, magas sarkú cipővel vagy hatalmas, látványos estélyikkel érik el. A szimpla kulcsdarabok éppúgy megtalálhatók a ruhatárukban, melyeket az alkalomnak megfelelően variálnak.

A farmernadrág igazi alapdarab, amit gyakorlatilag bármilyen stílusban, bármikor be lehet vetni. Kényelmes viselet, remekül alkalmazkodik a szett részleteihez, elegáns, lezser, hétköznapi összeállításokban egyaránt megállja a helyét. A legtöbb fazon csinosan formálja az alakot, az már abszolút az egyéni preferencián múlik, hogy ki melyik verziót részesíti előnyben. Még a széles szárú, lazább szabás is jól mutat magas sarkú cipővel és blúzzal kombinálva, egyik-másik nadrágtípusból könnyűszerrel előcsalogatható a sikkes elegancia.

A felső osztály krémje, a népszerű előkelőségek is gyakran választják a farmernadrágot, ám minden alkalommal stílusos darabokkal kombinálják azt. A galériában megtekintheted, hogy miként viselik az egyszerű farmert a hétköznapok során.

 

Katalin hercegné például abszolút élen jár a farmerral való trükközésben, az előkelő nők között talán ő az, aki a leggyakrabban nyúl ehhez az egyszerű kulcsdarabhoz. Nem csak magas sarkú cipővel párosítja, bátran összeboronálja szimpla fehér edzőcipővel is, az összkép mégis sikkes és nőies hatást kelt. A titok a részletekben rejlik, a különböző kiegészítőket mind árnyalatában, mind pedig stílusában egymáshoz igazítja, az eredmény ettől válik ízlésessé.

A legtöbben egy csinos blézer segítségével csalogatják elő a farmernadrág nőies oldalát. Nem kell túlcifrázni az eleganciát ahhoz, hogy a szett passzoljon az előkelő, sikkes divathoz. Bármilyen hihetetlen, a hercegnék és a first ladyk éppúgy egyszerű alapdarabokat variálnak, csupán a finomhangolásnak köszönhetik, hogy a megjelenésük minden alkalommal lenyűgöző.

Kiemelt kép: Patrick van Katwijk/Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images/Pierre Suu/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés