Letícia királyné az egyik legstílusosabb előkelőség! Olyan sikkesen viseli a színes, trendi ruhadarabokat, hogy bárhol jelenlen meg, mindenkit lenyűgöz vibráló kisugárzásával.

hirdetés

Letícia királyné imádja a színes ruhákat

Az előkelőségek nagyon figyelnek arra, hogy mit hogyan viselnek, ugyanis amint megjelennek valahol, minden szempár rájuk tapad. Vannak bizonyos írott és íratlan szabályok, amelyeknek maradéktalanul meg kell felelniük, ám az etikett nem jelenti azt, hogy le kellene mondaniuk a stílusos, sikkes öltözködésről. A spanyol királyné mesterien lavíroz a visszafogott elegancia és az aktuális trendek között, minden egyes összeállítása irigylésre méltóan nőies és divatos.

Sokan Katalin hercegnéhez hasonlítják a megjelenését, bár egyesek szerint sokkal bevállalósabban öltözik, mint a brit előkelőség. Tény, hogy Letícia cseppet sem finomkodik a trendi ruhadarabokkal, a menő, dögös bőrnadrágot és bőrszoknyát is bevállalja, ráadásul mindezt színes, látványos verzióban teszi.

A galériában összeválogattuk a spanyol hercegné legütősebb összeállításait. Egyáltalán nem fogja vissza magát, ha élénk színekről és mintákról van szó, még a monokróm szetteket is izgalmassá teszi azzal, hogy vibráló tónusokat boronál össze.

 

Ha nem lenne elég meglepő és merész választás egy bőrnadrág, Letícia királyné még tovább emeli a tétet azzal, hogy nem szimpla feketében viseli az ütős darabot. Színes verziót választ, ahogy jóformán mindenféle ruhából és fazonból teszi. Nem fél bevetni a látványos árnyalatokat, akár a vibráló pinket vagy a dögös bordót is bátran kombinálja a mindennapokban.

Amikor fontos eseményen van jelenése, általában fehérrel boronálja össze a színes holmikat, hogy kellőképpen elegáns és visszafogott legyen az összhatás. Ez a trükk bármikor bevethető, ha olyan nőies szett a cél, ami valóban kifinomult, mégis izgalmas és trendi megjelenést kölcsönöz.

Letícia királyné nagyon figyel az apró részletekre, a színes összeállítások ebből adódóan soha nem keltenek túlzó vagy tolakodó hatást. A kiegészítőket minden alkalommal a ruha árnyalatához igazítja, így teremt kifogástalan harmóniát. Ebben a formában még a dögös bőrcuccok is sikkesen elegánssá válnak, a merész választásokkal pedig nem csoda, hogy lassan kivívja magának a legstílusosabb előkelőség címet.

Kiemelt kép: Carlos Alvarez/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés