A brit királyi család bővelkedik jól öltözött hölgyekben, ám mind közül kitűnik Lady Amelia Windsor, aki távoli rokonságban áll II. Erzsébet királynővel.  A 26 éves fiatal lány a divatmagazinok egyik kedvence, mivel roppant izgalmas a stílusa, és szívesen kísérletezik az aktuális trendekkel. A ruhatára igazán változatos, amelyben még a bakancsoknak és a haspólóknak is akad egy kis hely.

hirdetés

Lady Amelia Windsor nagyapja Eduárd, kenti herceg, aki II. Erzsébet királynő unokatestvére. A herceg számos hivatalos eseményen képviseli a királynőt, így a két család között szoros a viszony. Lady Amelia jelenleg a 42. a trónöröklési sorrendben, ezért nagy eséllyel nem fog uralkodni, ám ez nem jelenti azt, hogy ne tűnne ki a Windsor-ház hölgytagjai közül.

Legelőször 2013-ben figyeltek fel a bájos Lady Ameliára, amikor 18 évesen bevezették a társaságba. Pár évvel később aláírta a modellszerződését az egyik legnagyobb ügynökséggel, és 2016-ban már a Tatler magazin címlapján szerepelt. Nem sokkal később, a nagy divatházak is felfigyeltek a 26 éves bájos manökenre. Amelia a Dolce & Gabbana kifutóján debütált, azóta pedig már több nagy márkának dolgozott.

 

Lady Amelia fontosnak tartja a környezetvédelmet, ezért tavaly csatlakozott a Talia Collective csapatához, és a fenntartható divatról ír rendszeresen cikkeket.

Lady Amelia a legjobban öltözött nő a Windsor-házban

Lady Amelia Windsor eleinte szépségével hívta fel magára a figyelmet, a Tatler magazin pár éve a brit királyi család legszebb tagjának nevezte. Ám hamar kiderült, hogy a modellkedésben jártas előkelőség a trendeket sem veti meg. Imádja a divatos fazonokat, és még az átlagos hétköznapokon is nagyszerű szettekbe bújik. Gyakran keveri a különféle stíluselemeket, ezért az sem ritka eset nála, hogy bakancsot húz a nőies egészruhához.

 

Lady Ameliát nem kötik annyira szigorú öltözködési szabályok, mint mondjuk Katalin hercegnét, ezért sokkal szabadabban választhat magának ruhát. A 26 éves manöken ezt ki is használja, a szettjei sohasem nélkülözik a vagányságot. Az összeállításai kifejezetten távol állnak a sótlan, úri kisasszonyos viseletektől. Ha elegáns ruhát választ, akkor azt mindig vagány kiegészítőkkel dobja fel.

A sejtelmes anyagokat sem nélkülözi, ahogyan a miniszoknyák is évek óta főszerepet játszanak a repertoárjában. Bár szeret több bőrfelületet szabadon hagyni, a közönséges villantás távol áll tőle. Rendszerint ízléses darabokat választ, amelyek pont eleget takarnak. Lady Amelia imád játszadozni a stílusokkal, a magas derekú, vastag anyagból szabott nadrágokhoz legtöbbször lezser haspólót párosít.

Lady Amelia Windsor egyfajta modern divatikon, akit láthatóan nem érdekelnek a szabályok. Az összeállításaiban sokkal inkább a laza, vagány személyisége tükröződik.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Kép a cikkben: Jacopo Raule / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás: