Úgy tűnik, a monacói Grimaldi-házban nincsenek annyira ráfeszülve a protokollra, mint a brit királyi családnál, hiszen Charlotte Casiraghi, aki negyedik a trónöröklési sorrendben, azt visel, amit csak akar. Bizony, még a nagyon minit sem veti senki a szemére, sőt, az is előfordul, hogy mackónadrágban flangál.

hirdetés

A gyönyörű Grace Kelly – Grácia hercegné – unokája pénzben és szépségben sem szenved hiányt, mindkettőből bőven jutott neki. Családja révén megszokta a fényűzést, ám a külső szemlélőnek rögtön feltűnik, hogy ő maga nem rázza a rongyot. Szeret divatbemutatókra járni, bizonyára nem veti meg a dizájnerdarabokat sem, ám a mindennapokban nem visel magán egy kisebb vagyont.

Charlotte Casiraghi nem törődik azzal, hogy hercegnő, a saját stílusát követi

Charlotte Casiraghi nem ügyel olyan precízen a protokollra, mint Katalin hercegné, többnyire a saját ízlése és kedve szerint öltözködik. Bőrdzsekiben, farmerdzsekiben is szívesen mutatkozik, sőt, legtöbbször a sminkjével sem bíbelődik három percnél többet.

A tavaly nyáron tartott esküvője is meglehetősen laza és visszafogott volt egy hercegnőhöz képest, hiszen egy kerti parti keretein belül mondta ki az igent, csipkés miniruhában. Igaz, egy Yves Saint Laurent-kreációt választott, de mellőzte a puccparádét.

 

Bár imádja a divatot, nem csak luxusruhákban mutatkozik, és az is szemet szúrhat bárkinek, hogy nem igazán szereti a térdig érő szoknyákat, ruhákat. Igaz, sohasem kirívó, vagy közönséges, de amikor csak teheti, megmutatja hosszú lábait.

Karcsú alkatával és finom arcvonásaival a hercegnő simán felcsaphatna modellnek, néhány alkalom erejéig meg is tette, amikor fotózásra kapott felkérést.

Kiemelt képek: Axelle/Bauer-Griffin, Jason LaVeris/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés