A farmerdzseki az átmeneti szezon egyik legnépszerűbb kulcsdarabja, nem meglepő, hogy a sztárok ruhatárában is stabil helye van ennek a lezser, sikkes holminak. Nagyon változatosan viselik, nőies és sportos stílusban egyaránt bevetik a menő farmerdarabokat.

hirdetés

A farmerdzseki a sztárok szekrényben is fontos kulcsdarab

Noha alapvetően a hírességek öltözködéséről a vörös szőnyeges csillogó estélyik jutnak az ember eszébe, ők is viselnek hétköznapi, egyszerű holmikat. Persze vannak, akik egyedi stílusukkal tűnnek ki a tömegből, ám sokan kifejezetten az egyszerű alapdarabokat kedvelik. A fontosabb eseményeken ragyognak és tündökölnek a fotósok előtt, míg máskor abszolút visszafogott, letisztult szettekben mutatkoznak. Persze ilyenkor sem rejtik el személyes stílusukat, a saját ízlésükre formálják a szezon kulcsdarabjait.

Remek érzékkel variálják az átmeneti időszak kedvenc kabátját, a szimpla farmerdzsekit sportos, dögös és nőies stílusban egyaránt megvillantják. A galériában mutatjuk, hogy miként dobják fel a hétköznapi szetteket az ütős kis kabátkával.

 

A farmerdzseki nagyon egyszerű, mégis szuperül kombinálható alapdarab, a hírességek talán pont ezért viselik olyan gyakran a szezon legsikkesebb átmeneti kabátját. Remekül alkalmazkodik a mellé társított ruhadarabok stílusához, így akár sportos, akár elegáns, akár dögösen nőies szettekben is megállja a helyét.

Határozottan feldobja a megjelenést, ám nem teszi kirívóvá vagy feltűnővé az összképet, nem vonja el a figyelmet az outfit más, sikkes darabjairól. Heidi Klum például simán összekombinálja dögös ruhával és combcsizmával, a szettet pedig elegáns kiegészítőkkel teszi még különlegesebbé.

A farmer farmerral a 2023-as őszi szezonban is ütős kombónak számít, ezért a sztárok is bátran boronálják össze a különböző farmerholmikat. Naomi Campbell és Rita Ora farmeres szettjében például egyértelműen a menő farmerdzseki adta a vezérfonalat.

Nem csak a klasszikus kék változat terjedt el az elmúlt időszakban, a nyolcvanas évek kedvenc kabátját idén fehérben, és természetesen a Barbiecore-ra való tekintettel rózsaszínben is megtalálhatod a boltok kínálatában. A színes verziók talán még különlegesebbé teszik a hétköznapi kulcsdarabot, remekül passzolnak az őszi ruhatár más, trendi darabjaihoz.

Kiemelt kép: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés