Scarlett Johansson a Prada nagyköveteként jelent meg Milánóban, dögös kis feketében érkezett a márka tavaszi-nyári kollekciójának bemutatójára. Nem ő volt az egyetlen, aki miniruha mellett döntött, Emma Watson szintén sikkes formában viselte a merész fazont.

hirdetés

A divatbemutatók fényét az eseményre meghívott hírességek is tovább növelik, akik nemcsak érdemeikkel, hanem megjelenésükkel éppúgy kitűnnek a tömegből. A nézőtér első soraiban helyet foglaló sztárvendégek olykor extravagáns, máskor letisztultan elegáns vagy éppen szuper csinos szettekkel vonják magukra a figyelmet.

Azok, akik egy márka képviseletében érkeznek a divathétre, jellemzően az általuk népszerűsített divatház valamely darabját viselik, hogy mit választanak ki maguknak a repertoárból, sokat számít, hiszen fotósok hada követi őket lépten-nyomon.

A 38 éves Scarlett Johansson fekete miniruhát viselt Milánóban, a Prada divatshow-jára választotta a trükkösen kivágott, feltűnő darabot. Csinos megjelenésével a 33 éves Emma Watson letisztultabb stílusa vetekedett, aki szintén rövid szabású dresszben érkezett az eseményre.

Scarlett Johansson így ragyogott Milánóban: stílusos hírességek a divathéten

Ahogy azt a korábbi divatkampánya is érzékelteti, a Prada mostanság a hatvanas évek bűvöletében él, számos kreációja idézi meg a korszak jellemző stílusjegyeit, csak épp újragondolva. A modern nő megjelenésébe átültetve talán még ütősebbek ezek a bájos divatelemek.

Scarlett Johansson egy keresztpántos fazont választott az olasz divatház bemutatójára, ami igazán dögös, mégsem lő túl a célon.
Emma Watson két szettel is megerősítette stílusikon státuszát.

Képek: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

 

A színésznő szintén több szállal kötődik a Pradához, a márka parfümreklámjait egészen új szintre emelte. A tavaly kiadott, Paradoxe parfümhöz készült kisfilm teljes egészében az ő elképzeléseit és munkáját tükrözi, a nőjogi aktivistaként is ismert színésznő ezzel az alkotásával a 21. századi nő sokoldalúságát kívánta bemutatni.

A kis fekete ruha az ő esetében letisztultabb vonalvezetésű volt, de éppolyan csinos, mint a Scarlett Johansson által választott darab. A kétsoros gombolású miniszoknyája még inkább betalált, ezt a kreációt fehér tengerészstílusú pulóverrel és hátul nyitott cipővel kombinálta, ettől pedig abszolút friss és elegáns hatást keltett a szettje.

Kép: MEGA/GC Images/Getty Images.

 

A hatvanéves Demi Moore szintén pazar összeállításokban mutatkozott a divathéten, a Fendi bemutatójára egy korallszínű szettben érkezett. A legtöbb öltözéke meglehetősen merész választás volt, itt-ott kivillantak az idomai, ám ez a kötött, bordázott anyagú szerelés finomabban mutatta meg, milyen bomba formában van a színésznő.

Képek: Daniele Venturelli/Wirelmage/Getty Images.

 

Az 54 éves Cate Blanchett az Armani-show-n is tiszteletét tette, egy mélyen kivágott, de roppant elegáns overallt viselt az eseményen.

Most már Párizsban gyülekeznek a sztárok, az ott zajló nagyszabású divathét egészen október 3-ig tart.

Kiemelt kép: Dominique Charriau/Wirelmage/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés