Demi Moore bikinis fotózást vállalt, a képek pedig önmagukért beszélnek. Az 59 éves színésznő nem csupán modellként szerepel az új fürdőruhakollekció kampányában, a tervezésből is kivette a részét. Klasszikus, csinos fazonokat reklámoz, kifogástalan, kisportolt alakját látva mindenkinek leesik az álla.

hirdetés

Demi Moore szó szerint berobbant a nyárba fantasztikus bikinis fotóival, a cseppet sem kihívó sorozat ráadásul nem egy szimpla kollekciót reklámoz. A gyönyörű színésznő a tervezésben is segédkezett, a klasszikus, nőies darabok az ő ízlését is dicsérik. Ezek a fazonok remekül formálják az alakot, noha valljuk be, Demi Moore-nak nemigen van szüksége alakformáló trükkökre. Éveket tagadhatna le életkorából, kisportolt, nőies formáival mindenkit lenyűgöz.

Demi Moore kirobbanó formában van: így néz ki bikiniben

Demi Moore az Andie nevű márkával együttműködve dobta piacra saját bikinikollekcióját, amiben számos klasszikus és alakformáló vonást lehet felfedezni. A fazonok nem mutatnak túlzottan sokat, nem tolják túl a szexi-faktort, miközben mégis roppant csinosak és nőiessé teszik a sziluettet. A kényelem és a sikkes megjelenés könnyedén megfér egymás mellett, a kettő nem zárja ki egymást, csupán meg kell találni a tökéletes egyensúlyt.

Egyrészes és kétrészes fazonok éppúgy megtalálhatók a kollekcióban. Az egyrészes típusok kicsit sem hajaznak az úszódresszre, rendkívül csinos, nőies megjelenést kölcsönöznek. A mélyen kivágott hátrész kellően szexivé teszi a kisugárzást, miközben nem mutat túlzottan sokat.

A cél az volt, hogy a fürdőruhák ne csak egyetlen korosztály számára legyenek ideálisak, generációkat akartak megszólítani a csinos fazonokkal. Ez szemmel láthatóan sikerült is, az egészen fiatal lányoknak éppúgy ideálisak ezek a darabok, mint az érettebb nők számára.

Demi Moore már egészen a nulladik lépéstől jelen volt a tervezés folyamatában, kifinomult, zseniális ízlésében egyértelműen megbíztak a márka vezetői. A sziluettek, vázlatok tervezésétől kezdve egészen az utolsó utáni simításokig mindenből kivette a részét. A fodrok, a különleges, dögös minták és az előnyös vonalvezetések az egész kollekcióra jellemzőek, a koncepció hűen tükrözi a színésznő remek ízlését.

Kiemelt kép: Dominique Charriau/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés