A szofisztikált sikk meghatározásához simán odatehetnék Uma Thurman fotóját a divatlexikonban, hiszen nagyon érzi a kifinomult, klasszikus stílust!

hirdetés

Uma Thurman április 29-én tölti be 53. életévét, ám a nőiessége, mint a jó bor, egyre csak érik, nemesedik. Mindig is ízléses, szolid elegancia jellemezte a stílusát, ám, ha lehet ezt még fokozni, ő abszolút megtette, megjelenése csiszoltan ragyog, mint a legtisztább gyémánt.

Számos alkalommal bizonyította már a vörös szőnyegen, hogy feltűnő részletek és hangsúlyos divatjegyek nélkül éppúgy kitűnhet a sorból egy nemesen egyszerű öltözék, sőt, a nőiességnek sem szab gátat, ha letisztult és visszafogott a fazon.

Uma Thurman barackos rózsaszín ruhája a maga egyszerűségében is tökéletes

A színésznő március végén vett részt a National Women’s History Museum által megrendezett Women Making History Awards gálán, ahol több kiemelt aktivista mellett az ő humanitárius segítségnyújtó munkásságát is méltatták. Uma Thurman a szülőket, gondozókat és gyermekeket segítő Room to Grow hosszú távú nagykövete és alapító igazgatósági tagja.

Képek: Paul Morigi/Getty Images.

 

Egy roppant szofisztikált Prada ruhát választott az eseményre, melynek púderes árnyalata csodásan passzolt barackos, finom arctónusához, valamint szőke hajához és kék szeméhez. Ez a finom szabású, gabardin anyagú dressz az egyik legszebb darab az olasz divatház 2023-as őszi-téli kollekciójában, egyszerűen nem bírunk betelni vele.

A kiegészítőket is a Prada őszi repertoárjából válogatta össze, a fekete, hátul nyitott fazonú pömpsz és a trapéz alakú táska párosa tökéletes harmóniát alkot. A topán sarokmagassága abszolút visszafogott, éppúgy, mint a magasan zárt, galléros nyakrész.

Bár a ruha szabása nem követi feszesen az alak vonalát, mégis kiadja a színésznő törékeny, karcsú sziluettjét.

Kiemelt kép: Paul Morigi/Getty Images.

Cikkfotók: Paul Morigi/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés