Különleges öltözékeivel Emma Watson mindig kitűnik a tömegből. A Harry Potter színésznője roppant izgalmas stílust alakított ki magának, melyben ízléses formában keverednek a nőies és a maszkulin elemek. Imádja a nadrágkosztümöt, akár a vörös szőnyegre is felveszi. Sosem bonyolítja túl a dolgot, gyakran megesik, hogy csupán egyetlen látványos elem van a megjelenésében, ami fókuszpontként működik a szettjében. Most a blézerével tarolt.

hirdetés

Bár még javában tart a nyár, Párizsban már az őszi-téli haute couture bemutatók zajlanak. Felpezsdült az utcai divat, a hírességek elképesztő szerelésekben érkeznek a márkák bemutatóira. A Schiaparelli bemutatói nem csak a különleges ruhák miatt varázslatosak, mivel az első sorokban helyet foglaló vendégek is izgalmas darabokban jelennek meg.

Emma Watson blézere már most a szezon kedvence

Emma Watson a Schiaparelli bemutatóján vett részt, különleges szettjével pedig hatalmas feltűnést keltett. A színésznő hű maradt önmagához, szürke szűk farmert viselt, amit fehér inggel és fekete bakanccsal egészített ki. A szerelés csupa alapdarabból áll, ami szinte mindenkinek megtalálható a ruhatárában. A sikkes kompozíciót egy vállhangsúlyos blézerrel koronázta meg a színésznő.

 

A válltömés, illetve a vállhangsúlyos szabás nyáron is a divat egyik központi eleme, ám ősszel a vastagabb anyagok visszatérésével még inkább előtérbe kerül. Emma zakója elképesztően nőies, hiszen derékban karcsúsított, így szépen formálja az alakot optikailag. A szabás telitalálat, a színésznő remekül festett benne. A hajtóka kerek, kicsit túlméretezett kialakítása pedig csak hab a tortán.

 

Érdemes figyelni a párizsi utcákat, hiszen sok olyan összeállítást elcsíphetünk, ami sláger lesz az őszi szezonban. A vállhangsúlyos szabás például ilyen, az elkövetkezendő hónapokban biztosan sok hasonló kreációval fogunk találkozni az üzletekben.

 

Kiemelt kép: David M. Benett / Getty Images. 

Képek a cikkben: Christian Vierig, Edward Berthelot, Pascal Le Segretain / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés