Kylie Minogue a hamarosan megjelenő új albumát népszerűsíti az Egyesült Királyság fővárosában, így a londoni divathét sztárvendégei közül sem hiányozhatott. A szezon toptrendjeit vonultatta fel csinos szettjeivel az énekesnő, stílusos megjelenésével igencsak magasra tette a lécet.

hirdetés

Kylie Minogue Tension című albuma szeptember 22-én jelenik meg, ennek apropóján három kislemezt is kiadott, melyek közül a Padam Padam elnevezéssel illetett dal őrült gyorsasággal tört fel a toplisták élére az Egyesült Királyságban is. Stúdióalbumának közelgő kiadását óriási felhajtás övezi, az énekesnő szeptember eleje óta számos eseményen vett részt Londonban, hogy legújabb dalait népszerűsítse.

A londoni divathét sztárvendégei között is feltűnt, sőt, mindenkit túlragyogott csinos, nőies megjelenésével és mágneses vonzerejével.

Kylie Minogue volt a londoni divathét egyik legnépszerűbb sztárja: csodásan festett

A 2024-es tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathét szeptember 15-től 19-ig tartott, ezalatt számos híresség tiszteletét tette a vendégek soraiban, és a bemutatókat követő partikon is sokan megfordultak.

Képek: Neil Mockford/Ricky Vigil M/GC Images, Joe Maher/BFC/Getty Images.

 

A nyitórendezvényen lazacszínű, mintás garbós ruhát és hosszú szárú csizmát viselt Kylie Minogue, ezzel a divatos kombinációval abszolút megidézte a hetvenes évek hangulatát.

A múltidéző összeállítást egy még dögösebb szerelés követte, mellyel szintén a retró vonalra erősített rá az énekesnő. A bőrhatású, levélzöld trencskóval csodás párost alkotott a Burberry lila szandálja, amely a Shearling Step Rose fazonok színes repertoárjából való. Bár a két árnyalat nagyon eltérő, mégis tökéletesen harmonizálnak egymással.

Képek: Dave Benett/David M Benett/Getty Images.

 

A londoni divathét Perfect X Valentino partiján Kaylie Minogue tovább fokozta a retró hangulatot, egy szuper csinos fekete-fehér miniruhában jelent meg, amit nyakkendővel egészített ki. A szezon toptrendjeit sütötte el ezzel a szettel, ráadásul csodás alakját is kiemelte.

Új videóklipjeiben az őszi trendek egyik slágerszíne, a vörös dominál, ám a divathéten tett látogatásakor csak egy dögös rúzzsal jelenítette meg ezt az árnyalatot.

Kiemelt kép: Dave Benett/David M. Benett/Getty Images.

Képek a cikkben: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés