Emma Watson megvillantotta a szezon legsikkesebb hajviseletét, a rövid frizura elképesztően szexivé varázsolja a megjelenést. A dögös hatás mellett határozottságot, kifinomult nőiességet kölcsönöz viselőjének. A színésznő csodásan fest a Prada Beauty fotóin, ráadásul nem csak modellként szerepelt a kampányban.

hirdetés

Emma Watson sikkes fazont villantott: ez a rövid frizura lesz a szezon sztárja

A Prada Beauty legújabb kampányában nem feltétlenül a népszerűsíteni kívánt parfüm került középpontba, noha valószínűleg ez lett volna a cél. Emma Watson abszolút ellopja a reflektorfényt a termékről, bájával, igéző tekintetével lenyűgözi a rajongókat, retró frizurája szintén elviszi a show-t. Az ikonikus, szexi pixie-fazon elképesztően jól áll neki, dögös és sikkes kisugárzást kölcsönöz a természetes szépségnek.

A pixie-nek rengeteg változata van, a hajstílus már-már egybeforrt Halle Berry nevével. Remek választás, ha valaki egy kis megújulásra vágyik. Ez az igazán rövid, vagány, ámde mégis nőies verzió az ékes bizonyíték arra, hogy a nőiességet nem a haj hosszában kell mérni. A felkent szemhéjtus még tovább fokozza a retró hangulatot, minden apró részlet tökéletesen passzol egymáshoz.

A színésznő természetes kisugárzásával, letisztult frizurájával elképesztően passzol a koncepcióhoz. A kampány éppen olyan könnyed, mint a népszerűsített parfüm. Finom és visszafogott hatást keltenek a fotók, miközben a végeredményben mégis rejlik valami szexi és nőies sikk.

 

A Prada Paradoxe újratölthető parfüm éppen ezt a hangulatot tükrözi. A modern, mégis klasszikus illat könnyed, erőteljes virágok aromáját vegyíti, ettől teszi kifinomultan nőiessé és dögössé, vonzóvá a viselőjét. A parfüm üvegformájában egyértelműen visszaköszön a tipikus, márkára jellemző háromszög. Nagyon figyeltek a részletekre, hiszen ugyanez az alakzat látható a színésznő fülében is, amitől egységessé válik az összkép.

A kampány pikantériáját az adja, hogy Emma Watson nem csupán a Prada Beauty arcaként vett részt a folyamatban. A kampányfilmet a tehetséges színésznő rendezte, valamint a videós anyagban is ő szerepel.

 

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

Cikk képei: Harley Weir/Prada Beauty.

  • Megosztás:
hirdetés