A fekete ruhák igazi alapdarabok. Legyen szó dresszről, nadrágról vagy éppen blúzról, szimpla hétköznapokon, de akár elegánsabb eseményeken sem lehet mellényúlni velük. A legsötétebb tónus minden árnyalathoz passzol, legfőbb előnye pedig az, hogy balanszként működhet az élénkebb kiegészítők mellett, miközben csodásan hagyja érvényre jutni a színes holmik vibrálását. Az utcai divat imádja ősszel a feketét, rengeteg módon variálhatod sikkesen, nőiesen.

hirdetés

A fekete ruhák mellett elegánsan mutatnak a színes holmik

A tipikus őszi divatszínek mellett a fekete az, amivel minden évben számolni kell. Egyrészt, sötét tónusából adódóan még rossz időben is praktikus választás, másrészt rendkívül elegánssá teszi a megjelenést. Sokan szomorkás, morózus, borús színnek gondolják, azonban színes kiegészítőkkel, vibráló holmikkal összeboronálva egészen másként mutat a szett részeként egy-egy fekete ruhadarab.

A legjobb, hogy gyakorlatilag mindenhez tökéletesen passzol. Teljesen mindegy, hogy milyen árnyalattal kombinálod, az eredmény zseniális lesz. Egy fekete nadrág például igazi alapdarab, amit érdemes színes magassarkúval, vibráló tónusú táskával, esetleg egy látványos, vidám blúzzal vagy kabáttal párosítani. A nadrág már önmagában eleganciát sugároz, ám az összhatás mégsem válik gyászossá.

A galériában találsz pár inspiráló összeállítást, amelyből ihletet meríthetsz a szimpla hétköznapi szettek összeállításához. A legtöbb öltözék a fekete színre épül, és csupán néhány vibrálóan színes kiegészítő dobja fel a sötét alapdarabokat.

 

Ha épp kifogytál az ötletekből, párosíts egy fekete nadrágot, esetleg szoknyát egy szimpla fekete blúzzal, pólóval. Ahhoz, hogy mégis sikkes és nőies legyen az outfit, kombináld a szettet egy színes blézerrel, hűvösebb időben kabáttal. Az egész összeállítás alapját képezheti ez a sötét, egyszerű tónus, csupán egy-két elemnek kell látványosnak és színesnek lennie ahhoz, hogy egyedi és különleges legyen az eredmény.

Aki bevállalósabb, akár több színnel is próbálkozhat egyszerre. A fekete némileg elveszi a színes, vibráló holmik élét, elegánssá és kifinomulttá teszi őket. Ez azonban fordítva éppúgy igaz, hiszen az élénk tónusok sokkal vidámabbá varázsolják az önmagában komor feketét. Éppen ezért kifejezetten kellemes összhangot teremt egy ilyen kombináció.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés