A velencei filmfesztivál vörös szőnyegén rendszerint csodálatos, lenyűgöző ruhadarabokban jelennek meg a híres nők, idén többen nadrágban libbentek a fotósok elé. Miközben egyesek szerint a nőiesség és az elegancia a kifinomult estélyi ruhákban rejlik, sokan bizonyították már, hogy a nadrágos összeállítások éppen olyan sikkesek és ízlésesek tudnak lenni. Mutatjuk az idei év legcsinosabb nadrágos szettjeit.

hirdetés

Híres nők, akik nadrágban léptek a velencei filmfesztivál vörös szőnyegére

A velencei filmfesztivál nem csupán a remek mozikról szól, a divatrajongóknak is bőven jut egy kis csemege, ami a híres nők ruhaválasztásait illeti. A vörös szőnyeges események alkalmával a legtöbben káprázatos darabokba bújnak, az olaszországi kiruccanás remek alkalmat biztosít a tündöklésre. Idén többen választottak nadrágos, nadrágruhás szettet a nívós rendezvényre.

Noha már sokan bizonyították korábban, hogy a sikkes eleganciát nem feltétlenül az határozza meg, hogy valaki nadrágot vagy éppen estélyi ruhát visel, még mindig megosztónak számítanak a nadrágos összeállítások. Sokan még a magassarkút is hanyagolják a vörös szőnyegen, talán ez az egy részlet az, ami még több nőnél veri ki a biztosítékot.

Idén kifejezetten trendinek számítanak a kifinomult overallok, de a csinos szabású, elegáns anyagú nadrágokkal sem lehet mellélőni. Sigourney Weaver tűzpiros kreációt választott, miközben Cate Blanchett látványos virágokkal dobta fel fekete szerelését. A galériában összeválogattuk a legcsinosabb nadrágos szetteket a velencei filmfesztiválról.

 

Az elegancia és a sikk igencsak összetett, bonyolult világa rendkívül megengedő a sztárokkal. Nem feltétlenül maga a ruhadarab az, ami meghatározza a pompás külsőt, az összkép, ami sok apró részletből áll, sokkal inkább lényeges. Bármilyen furcsán hangzik, egy szimpla nadrágos szettel is el lehet érni az elegáns hatást.

Sokan nagy volumenű, szemet gyönyörködtető csillogással és fényűzéssel viszik el a show-t a vörös szőnyeges eseményeken. Lássuk be, ezekért a hercegnős, habos-babos kreációkért mindenki rajong, a legtöbbekben felébresztik a bent nyugvó királylányt. Ennek ellenére az egyszerűbb, mégis elegáns összeállítások éppúgy rabul ejtik a tekintetet.

Kiemelt kép: Kate Green/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés