A világszerte ismert és népszerű stílusbloggerek előtt nemcsak a siker, hanem az exkluzív divatesemények kapuja is megnyílik, amelyeken mindig fókuszba kerülnek az általuk viselt divatos szettek.

hirdetés

Az influenszerként megnevezett internetes sztárok közül sokan a divatérzékükkel és stílusukkal érték el, hogy világszerte közismertek és népszerűek lettek, a nagy fokú érdeklődés pedig, amit kiváltanak, számos lehetőséget nyit meg előttük a modellkedéstől kezdve a márkanagykövet titulusig, de az sem ritka, hogy valaki divatszerkesztői vagy tervezői posztot kap.

Aki kicsit is kutakodott már az Instagramon öltözködési tippek és inspirációk után, minden bizonnyal szembetalálta magát a legnagyobb stílusbloggerek neveivel, akik a divatos szettek gurujaként szinte uralják a közösségi médiás platformokat.

Már-már szakemberként tekint rájuk a divatvilág, ezért minden fontosabb bemutatón és eseményen ott a helyük, hogy megjelenésükkel az aktuális trendeket képviseljék.

Népszerű stílusbloggerek New Yorkban: divatos szettek, amikre mindenki felfigyelt

Februárban zajlott a New York-i divathét, amelyen nem csak hírességek, modellek, színésznők, illetve befolyásos divatszakemberek, üzletemberek és fotósok vettek részt, ahogy az már kezd bevett szokássá válni, ismert stílusbloggerek is meghívást kaptak az eseményre, hogy jelenlétükkel és sikkes öltözékeikkel a felívelő trendeket népszerűsítsék.

 

A hatalmas követőtáborral rendelkező influenszerek óriási reklámot csapnak egy-egy divateseménynek, ugyanakkor mindig friss hírekkel szolgálnak az aktuális irányzatokról, a világvezető márkákról és luxus divatházakról, sőt egy-egy posztjukkal a feltörekvő tervezőket is jó pozícióba helyezhetik.

Ha valakit érdekel, hogy mi az aktuális sikk, elsőként talán nem is a legújabb kollekciókat, hanem a divatbemutatókon megjelent stílusbloggerek szettjeit veszi szemügyre, melyek mindig a legújabb trendekről árulkodnak.

Rengeteg befolyásos divatinfluenszer tevékenykedik a különféle internetes felületeken, most csak hét népszerű személyt ragadtunk ki a sok közül, akik sikkes és nőies megjelenésükkel szinte minden eseményen vonzzák a figyelmet. Legutóbb New Yorkban arattak nagy sikert, az általuk viselt divatos szettek igazán inspirálóak, bárki ötleteket meríthet belőlük a tavaszi megjelenéséhez. Öltözékeik hasznos információkat közölnek, például sokat elárul a jelenlegi irányzatokról, hogy szinte mindannyian monokróm összeállítást választottak, sokuknál pedig az élénk színek dominálnak.

Kiemelt képek: Jeremy Moeller/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés