A legtöbben bizonyára rosszul tippelnék meg Natasha Chadikovska életkorát, első, de talán sokadik ránézésre is. A csinos blogger a kortalan stílus mestere, aki remek öltözködési tippeket ad az 50 feletti nőknek, de a fiatalabb korosztály éppúgy rákapott az általa elszórt inspirációmorzsákra.

hirdetés

Natasha Chadikovska kortalan megjelenése vitathatatlan, valószínűleg kevesen tudnák helyesen megsaccolni, hogy hány éves lehet, ám ő büszkén vállalja, hogy ötven, az Instagram-oldalán is feltüntette életkorát.

Nem titkolja, hogy amikor teheti, szívesen részt vesz bőrmegújító szépészeti kezeléseken, de a kortalan öltözködési stílusa még inkább hozzájárul ahhoz, hogy ennyire fiatalos a külleme, és mindig megnyerően fest.

Bár vonzódik a luxusmárkák darabjaihoz, nőies megjelenése nem a drága kreációkon múlik. Többet számít az, hogy jól bánik a színekkel, mindig egyensúlyra, harmóniára törekszik, felismeri, mely fazonok előnyösek számára, és az egyszerű, letisztult darabokat is képes megbolondítani egy váratlan csavarral.

Igazi divatjátékos, aki szenvedéllyel állítja össze a mindennapi szettjeit.

Nőies, kortalan stílus vidám színekkel, egyszerű darabokkal

Szürke rövidnadrág szürke atlétával? Első blikkre elképesztően unalmas, de a blogger tudja, hogyan tegye izgalmassá ősszel. Kedveli a kényelmes szetteket, melyekben jól érezheti magát a nap folyamán, ugyanakkor a nőies összképre is sokat ad.

Ez az egyszerű vonalú, aranybarna ruha zseniális darab, sütőtökszínnel, bordóval, levélzölddel kombinálva egyaránt remekül mutat ősszel. Bár alapvetően lezser és komfortos a szabása, karcsúsító hatása igen erős a sziluettjének köszönhetően. A blogger színes zoknival, vintage hangulatú kalappal, és maszkulin stílusú loaferrel egészítette ki úgy, hogy igazán trendi legyen a megjelenése, de a nőiesség se szoruljon háttérbe.

A klasszikus vonalú ruhák és a fekete-fehér kombinációk sohasem mennek ki a divatból, néhány egyszerű darabbal igazán kifinomult hatású szettet lehet összehozni. Arra is rámutat a blogger, hogy a letisztult, a vállfán olyan kis semmilyennek tűnő ruhákat nem érdemes alábecsülni, hiszen a kiegészítők variálásával sokoldalúan viselhetők.

Az őszi színek önmagukban is ütősek, így nem kell túlbonyolítani a fazonok és a részletek összjátékát. Letisztult szabásokon jobban érvényesülnek a feltűnő, ámde harmonikus színkombinációk.

A tengerészkék nadrág, az aranybarna póló és az olívazöld kabátka csodásan összepasszol, miközben önmagában mindegyik meglehetősen szimpla darab.

A mindennapi eleganciához elegendő egy könnyed blúzruha, és egy finom vonalvezetésű blézer.

A hosszú szoknyáknak sem kell unalmasnak lennie.

A nőies, kortalan stílus legkedveltebb eleme lehet a sokoldalúan kihasználható breton top, amivel kimaxolhatod a lezseren elegáns francia sikket.

Ezt a rózsaszín-zöld összeállítást egyszerűen imádjuk! Nem annyira a ruha szabása, inkább az ellentétes, mégis harmonikusan összeillő tónusok viszik a prímet.

A kortalan stílus sokféle lehet, a retró hangulat éppúgy belefér a kimeríthetetlen repertoárjába. A dinamikus színritmus, az összecsengő fazonok és kiegészítők társítása rendezettebbé, egységesebbé teszi a vibráló összképet.

A fehér farmer, vagy bármilyen fehér tónusú nadrág ötven év alatt és felett sem hiányozhat a ruhatárból. Elképesztően sokféle módon lehet kombinálni, és még a sportos, kényelmes szettek is elegánsabbnak tűnnek, ha világos árnyalatokat társítasz egymáshoz. A puha kötött pulóver szintén hozzájárul a kifinomult összképhez.

Ha kell, lezser, ha kell, elegáns! A kortalan stílus jól variálható alapdarabokból áll.

Az oversize, vagyis a túlméretezett blézer nemcsak a húszas-harmincas korosztály ruhatárába való. Ötven felett éppúgy ki lehet használni a könnyen idomuló tulajdonságát, hiszen bármilyen stílusban megállja a helyét, a lezser sportostól az elegánsig.

Retró farmer és meggypiros tweedblézer! A kabátka szabása jól passzol a szélesedő fazonú nadrághoz, és a színek is tökéletes összhangban vannak. Így kell egyszerű darabokból stílusos összképet felépíteni!

A bővebb szárú farmernadrágok roppant divatosak, ám nem árt ügyelni arra, mely fazon passzol leginkább a testalkathoz. Az egyenes vonalú, húzott, gumis derekú változatok szépen nyújtják a sziluettet, akár alacsonyabb termetű nők számára is előnyösek lehetnek.

A kényelmes szett izgalmasságát ezúttal a hűvös és meleg tónusok különleges játéka adja, fazonok tekintetében minden darab rém egyszerű. A színritmusra mindenképp figyelni kell a kellemes összhang érdekében, amennyiben eltérő minták, vagy más-más hangulatú színek jelennek meg az öltözékben. A blogger csodásan megoldotta, a lazúros világoskék a felsőn és a cipőn, az okkersárga a kabáton és a táskán köszön vissza.

A nőies kortalan stílus tehát elsősorban nem a drága holmikon múlik, hanem az összecsengő részleteken, a divatos, bármelyik korosztály számára megfelelő fazonokon, a letisztult kialakítású szabásokon, és a színválasztáson múlik. Egyes színek karakteresebbé, energikusabbá, vibrálóbbá teszik a megjelenést, míg más tónusok kifinomulttá varázsolják az összképet.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés