A gyönyörű divatblogger nap mint nap megmutatja, hogy a színek és izgalmas minták viselése ötven év felett is sokat dob a megjelenésen. Nem csak fiatalítanak a vibráló darabok, egyúttal nőies, sikkes kisugárzást teremtenek.

hirdetés

Vannak, akik kifejezetten tartanak az élénk színek és a feltűnő minták viselésétől. Tény, hogy nem nehéz átesni a ló túloldalára, a mozgalmas motívumok és merész árnyalatok könnyedén túlzsúfolttá, kaotikussá teszik a megjelenést, azonban jó érzékkel kombinálva, sokkal inkább sikkessé és vidámmá varázsolják az összhatást.

A lehengerlő külső kulcsa tehát a mértékben rejlik. A gyönyörű divatmodell ötven felett sem mond le adomináns tónusokról, naponta új és új inspirációval szolgál követői számára, megmutatja, hogy a színek és minták viselése hogyan lehet a nőies, egyedien sikkes megjelenés alappillére.

Színek és minták viselése 50 felett

A német modell nem csak kifinomult stílusérzékének köszönheti a majd harmincezres követőtáborát. Nőies szettjeivel, sugárzó személyiségével és vidám fotóival a húszas-harmincas, valamint a középkorú nőkre egyformán motiváló hatással van, emellett pedig sokak számára nyújt támogatást azokon a reggeleken, amikor „tényleg nincs mit felvenni”. Szuper kombinációkat mutat, remekül variálja az egyszerű alapdarabokat, hétköznapi szettjeit pedig élénk színekkel és izgalmas mintákkal teszi igazán különlegessé.

Habár gyakran viseli a rózsaszín különböző árnyalatait, nem cövekel le ennél az egy tónusnál. A ruhatára legalább annyira változatos, mint az idei divatkínálat. Számtalan különböző stílusú, fazonú darabot visel a hétköznapok során, ráadásul feltűnő színekben sincs hiány.

Sokan mondják, hogy aki csak feketét és fehéret, esetleg pluszban egy kis bézst variál a szettjeiben, az biztonsági játékos. Valóban kisebb a rizikófaktor az alapszínek esetén, ám a vidám tónusokkal sem lehet nagyot hibázni. Idén ráadásul a legkülönfélébb párosítások is trendinek számítanak. Keveredhet a rózsaszín és a piros, a pink és a citromsárga, valamint a lila és a zöld is.

Az élénk árnyalatok és minták hatására a megjelenés cseppet sem veszít eleganciájából, sőt! A megfelelő színkombinációkkal még kifinomultabbá, ízlésesebbé az összkép. Szuperül mutat például, ha a blúz mintázatában visszaköszön a nadrág tónusa, vagy éppen fordítva.

A kiegészítőket szintén sokkal könnyebb a színes szettekhez igazítani. Érdemes árnyalatban passzoló táskát és cipőt választani, de a napszemüveggel, kalappal, kendővel és még az ékszerekkel is sokat lehet dobni a harmónián.

Noha ötven év felett aligha kell fiatalító praktikákon gondolkodni, nem lehet elmenni szó nélkül az élénk színek vidám, energikus hatása mellett sem. A jól megválasztott tónusok vibrálóan derűssé, üdévé teszik a külcsínt, ezáltal kortalan megjelenést és stílust teremtenek.

Annak, aki túl soknak érzi az erőteljes, merész színeket, érdemes feketével vagy fehérrel összeboronálnia az élénk tónusú darabokat. Egy feltűnőbb ruha mellett például szuperül mutat a fehér cipő és táska párosa. A letisztult alapszín sokat finomít a megjelenésen.

Kiemelt kép: nicole_lange_stuggi/Nicole Lange/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés