Ugyanazokat a szetteket viseli az anya-lánya páros, minden alkalommal bebizonyítják, hogy a divat és a stílusos megjelenés nem az életkor függvénye, az öltözködés nem szorulhat szigorú keretek közé.

hirdetés

A divat és a stílusos megjelenés nincs életkorhoz kötve. Akárhogy hangsúlyozzuk is ezt, sokan még mindig azt gondolják, hogy bizony léteznek olyan ruhadarabok, amelyek ötven felett tiltólistásak, harminc alatt pedig öregítik a megjelenést. A régebben berögzült divatelméletek márpedig abszolút nem állják meg a helyüket. Bárki bármilyen életszakaszban bevetheti a kedvenc darabjait, nincsenek korlátok és szigorú szabályok az öltözködésben. Ám a harmonikus megjelenést nagyban segítik a testalkathoz passzoló fazonok viselése.

A kortalan öltözködést nem is lehetne jobban szemléltetni annál, mint ahogy a csinos blogger és édesanyja teszi. Ugyanazokat a darabokat viselik, és mindketten ragyognak a tavaszi összeállításokban. Az egyikük harmincéves, a másikuk hatvan felett jár, és rendszerint bebizonyítják, hogy a stílusos külső és a trendi megjelenés bizony nincs életkorhoz kötve!

Anya-lánya öltözködés stílusosan: a divat független az életkortól

A divat egyfajta eszköz az önkifejezésre. Az öltözködési stílus sokat elárul a személyiségről, miközben a mutatós szettek hatással vannak az önbizalomra, magabiztossá teszik az embert. Vannak, akik egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy hány évesek és melyek az aktuálisan trendi fazonok, ám sokan még mindig korlátok közé szorítják magukat. Márpedig sem az életkor, sem a társadalmi elvárások, sem pedig a trendek nem hoznak szigorú, áthághatatlan szabályokat.

A divat van értünk, nem pedig fordítva. Az öltözködést kell a személyes ízléshez és a belső világunkhoz igazítani, nem nekünk kell idomulni a ruhatárban található darabokhoz. Az anya-lánya páros éppen erre hívja fel a figyelmet, amikor ugyanazokat a holmikat viselik. A blogger harmincéves, az édesanyja pedig hatvan felett jár, de mindketten előszeretettel viselik ugyanazt az összeállítást, és milyen jól teszik!

Mindketten időtálló, klasszikus kulcsdarabokat kombinálnak, amelyek időtállóak a divatban, és sokféleképpen variálhatóak. A szekrényükben stabil helyet kapnak a divatos farmernadrágok, a nőies, csinos blúzok és a ballonkabátok, de a blézerekkel és a mokaszinekkel egyaránt stílusosan trükköznek.

Nem gondolják túl a szetteket, a lehető legegyszerűbb holmikból hozzák ki a maximumot. Ahhoz, hogy kortól függetlenül stílusos, trendi és előnyös legyen az összeállítás, nem érdemes túlbonyolítani az összeállításokat. Ezek az anya-lánya outfitek épp azért mutatósak, mert a fiatalabb és az idősebb generáció ugyanúgy azonosulni tud a kiválasztott darabokkal.

A megjelenésük soha nem unalmas, ami stílusmixeknek köszönhető. Remek érzékkel vegyítik az elegáns és lezser holmikat, az ő esetükben a kortalan, izgalmas öltözködés titka a merész kísérletezésben rejlik. Mindketten harmonikusan festenek a szettekben, abszolút önazonosak tudnak maradni, az életkor teljes mértékben háttérbe szorul a kisugárzásukat illetően.

Csak minimális dolgokon változtatnak, hogy egy kicsit személyre szabottabb legyen az összhatás. A kiegészítőkkel és az apró részletekkel ügyeskednek, ezáltal megőrzik személyiségüket és egyediségüket, de a megjelenésük teljes mértékben hasonló. A ruhák mintájával és a kiegészítőkkel trükköznek, noha arra mindig odafigyelnek, hogy az összeállítás stílusa ne változzon meg emiatt.

Az anya-lánya páros elképesztően pozitív színfolt a közösségi médiában. Megjelenésükkel azt sugározzák, hogy bárki bármely életszakaszban megélheti a nőiességét és stílusát, a kor csak egy szám, ami nem határozza meg a hétköznapi megjelenést.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés