A divatblogger szerint a sikkes stílus és a nőies megjelenés ötven év felett éppúgy lehet egyedi és különleges. Nem feltétlenül kell a legtrendibb ruhadarabokat felhalmozni ahhoz, hogy ízlésesen vonzó legyen az összkép.

hirdetés

Sikkes, egyedi stílus ötven felett

Tracey Lea Sayer már harminc éve dolgozik a divatszakmában, stílustippjeivel pedig számos nőnek nyújt inspirációt a hétköznapi megjelenés felturbózásához. Persze az aktuális trendek nagyban befolyásolják a divat hullámzását, ám nem feltétlenül ezek határozzák meg, hogy mitől válik valaki igazán sikkessé és stílusossá.

Az ötven feletti blogger egyéni ízléséhez ragaszkodik. Noha gyakran építi be a legújabb trendeket öltözékeibe, többnyire a jól bevált, klasszikus fazonokkal teszi lehengerlően nőiessé, egyedivé kisugárzását. Sokak szerint például a magas sarkú cipő viselése elengedhetetlen a vonzerő maximalizálásához, Tracey Lea Sayer azonban ezzel egyáltalán nem ért egyet. Egy interjúban elmondta, hogy szó szerint rajong a kényelmes lapos talpú lábbelikért, amelyek klasszikus fazonjukkal abszolút sikkessé varázsolják az összképet. Noha korábban ő maga is gyilkolta a lábait a kényelmetlen platformtalpú darabokkal, manapság aligha visel magas sarkú fazonokat.

Bármilyen hihetetlen, lapos talpú cipőben is lehet elegáns és stílusos az ember lánya. Na persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen fazonra esik a választás. A blogger imádja a manapság ismét divatos gladiátorszandálokat, de a szimpla papucs, az egyszerű fehér edzőcipő, a flip flop, sőt, a kirándulószandál éppúgy megtalálható a ruhatárában.

Tracey azokat a ruhadarabokat és kiegészítőket kedveli igazán, amelyeket évről évre be lehet építeni a hétköznapi megjelenésbe. Előfordul, hogy kipróbálja a legújabb trendeket, ám a klasszikus, örök érvényű holmik képezik a ruhatárának alapját. Nem foglalkozik a társadalmi elvárásokkal, saját ízlésére bízza az eredményt, kifogástalan stílusáért pedig rengetegen rajonganak.

A klasszikus vonalon például érdemes kiemelni a kis fekete ruhát, ami sokféle formában, fazonban és stílusban kiemelheti és fókuszba helyezheti a nőiességet. A blogger természetesen ezeket a darabokat is egyedivé varázsolja, olyan kiegészítőkkel kombinálja a ruhákat, amelyek cseppet sem hétköznapiak és elveszik a kreáció elegáns élét.

Gyakran visel bővebb fazonú ingeket, amelyek lezserré teszik az összképet, mégis eleganciát csempésznek a hétköznapokba. A monokróm szetteket és a színes összeállításokat szintén sok esetben variálja, nem ragad le egyetlen árnyalatnál, így teszi izgalmassá megjelenését.

Jöhetnek a sikkes, csinos rövidnadrágok, a menő röviden szabott öltönyszerkók és overallok. Az ötven feletti blogger nem kifejezetten rajong a szoknyákért, ám a nőiesség hangsúlyozásához nem muszáj minden egyes alkalommal miniszoknyában tetszelegni. Egy csinos fazonú rövidnadrág legalább annyira stílusos lehet.

Kiemelt kép: trayslounge/Tracey Lea Sayer/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés