A blogger kizárólag a fekete-fehér szettek eleganciájára esküszik idén tavasszal, mégis változatos és izgalmas a stílusa. Tőle aztán tényleg érdemes ellesni néhány divatpraktikát.

hirdetés

A tavaszi divat általában mindenkit arra buzdít, hogy bátran variálja az élénkebb, üdítő árnyalatokat. Az átmeneti idő hangulatához valóban remekül passzolnak a merész tónusok, ám ez nem jelenti azt, hogy a fekete és a fehér holmikat a szekrény mélyére kell száműzni ilyenkor.

A színekkel nem egyszerű trükközni. Bár vannak olyan árnyalatok, amelyek gyakorlatilag bármivel könnyedén kombinálhatók, a fekete és a fehér garantáltan egyszerűbbé teszi az öltözködést a reggeli rohanásban. Az ember azt gondolná, hogy kifejezetten unalmassá tud válni a letisztult, kontrasztos színhatás, ám valójában sokkal több lehetőség rejlik benne, mint az elsőre gondolnád.

Fekete-fehér szettek viselése tavasszal

A fekete és a fehér tónusok olyanok, mint a borsó meg a héja. A két alapszín tökéletesen passzol egymáshoz, ráadásul, ha visszafogott eleganciáról van szó, ez a párosítás garantáltan telitalálat! Az erős kontraszt különlegessé varázsolja a hétköznapi szetteket, miközben arra is lehetőséget kínál, hogy változatossá formáld a ruhatáradat.

Legyen szó akármilyen stílusról, a fekete és a fehér darabok bármilyen formában összeboronálhatók. A blogger azzal teszi izgalmassá a megjelenését, hogy az egyébként egymástól távol álló holmikat is egymás mellé illeszti, ami első blikkre meglepően hat, ám éppen ettől válik igazán sikkessé az eredmény.

Egy letisztult, fekete-fehér ruhatár hatalmas előnye, hogy a ruhák bármilyen formában kombinálhatók. Minél több holmi lapul a szekrényben, annál izgalmasabb lesz a külső, hiszen akár minden egyes nap egy egészen új, korábban nem látott szettben indulhatsz el otthonról.

Azzal is szuperül lehet trükközni, hogy hol a fekete, hol pedig a fehér kerül túlsúlyba a hétköznapi szettekben. Amikor a hófehér összeállítások egészülnek ki néhány sötét darabbal, az összhatás inkább üde, friss kisugárzást eredményez. Ha a fekete irányába billen a mérleg, rendkívül elegáns és határozott lesz a megjelenés.

A fekete és a fehér találkozása olyannyira visszafogott, letisztult megjelenést kölcsönöz, hogy tulajdonképpen bármilyen kiegészítőt elbír. Vagány, ütős és dögös darabok mellett is könnyed és nőies összhatást teremt.

A fekete-fehér szettek remek tulajdonságát rendszerint kihasználja a blogger. Pontosan tudja, hogy bátran viselhet merészebb holmikat, az összkép akkor is elegáns és kifinomult marad. Gyakran kombinálja például a menő bőrdzsekit elegánsabb ruhadarabokkal, de a vagány bakancsot sem fél finom, nőies kreációkkal párosítani.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés