Az őszi időszak cseppet sem lesz unalmas, a 2023-as divatszínek határozottan felpezsdítik a mindennapi öltözékek hangulatát, ezáltal pedig a megjelenést is egészen más szintre emelik. Ezek a merész, ütős tónusok a legnépszerűbbek idén.

hirdetés

2023-as őszi divatszínek: az idei szezon nem finomkodik

Ahogy eljön az őszi időszak, sokan abszolút háttérbe szorítják a vibráló ruhadarabokat. Ilyenkor leginkább a fekete, fehér és barna darabok kerülnek elő a szekrényből, ami egy idő után könnyedén unalmassá válhat. Tulajdonképpen nincs ilyen divatszabály, hogy az élénkebb holmik nem passzolnak az őszi szezonhoz, valamiért mégis a borús hangulat kerekedik felül a hétköznapi szetteken.

Érdemes megtörni ezt a visszahúzódó, sötét harmóniát, az idei divatszínek pedig sokat segíthetnek a megjelenés felpezsdítésében. 2023-ban egyáltalán nem burkolózik szürkébe a ruhatár, noha a szürke is hatalmas népszerűségnek örvend az elkövetkezendő hónapokban. Meglepően feltűnő árnyalatok kerítik hatalmukba a trendeket, a galériában mutatjuk, melyek lesznek a szezon kedvenc tónusai.

 

A palettán vannak meglepő és kevésbé meglepő színek is. Khaki vagy barna nélkül például nincs sikkes őszi ruhatár, ami azonban már egy fokkal meglepőbb, hogy a mustársárgát idén a narancssárga váltja. A hétköznapi divat határozottan a feltűnőbb, merészebb árnyalatokat részesíti előnyben, ami roppant izgalmassá varázsolja a megjelenést.

Az év színe, a Viva Magenta sem maradhatott ki a repertoárból, ami viszont egy kicsit meglepő, az a citromsárga térhódítása. Sokan kizárólag a nyári szezonban merik bevetni a neonos beütésű, világító tónust, azonban idén az őszi outfitekben is abszolút ott a helye!

A tavalyi év kedvence, a lila is népszerű választás 2023 őszén, barnával, szürkével összeboronálva kifejezetten jól mutat és egy kis játékosságot visz az összképbe. A bátrabbak akár citromsárgával is összeboronálhatják, ez a kombó elképesztően különleges és vidám hatást kelt a napfényes és borongós őszi napokon.

A dögös pirosat sem kell mellőzni idén ősszel, ami azért nem is okoz olyan nagy meglepetést. Ezt a színt soha nem lehet megunni, nem megy ki a divatból, igazi klasszikus. Látványosan fokozza a vonzerőt, felerősíti a nőiességet.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés