Jennifer Lopez ruhatárában a fehér nadrág rendkívül fontos szerepet tölt be, az énekesnő kulcsdarabként tekint rá. Nőies, elegáns és hétköznapi szettjeiben egyaránt gyakran felbukkan ez a sokoldalúan kihasználható darab.

hirdetés

Jennifer Lopez egyik kedvence a fehér nadrág: ilyen sikkesen viseli

Jennifer Lopez stílusából bőségesen lehet ihletet meríteni, az énekesnő imádja a szimpla alapdarabokat, zseniális érzékkel variálja őket a hétköznapok során. Nehéz lenne a megjelenését egyetlen stílusba beskatulyázni, ugyanis rendszeresen fotózzák sportos, kényelmes viseletben, miközben számtalan alkalommal kapták már lencsevégre hihetetlenül nőies, elegáns ruhákban is.

Egyértelműen a letisztult, egyszerű ruhadarabok híve, olyan holmikból állítja össze a szezonális ruhatárát, amelyeket könnyedén lehet egymással kombinálni. Simán felveszi több alkalommal is ugyanazt a felsőt vagy nadrágot, de mindig izgalmasan párosítja őket. A fehér nadrág az egyik kedvence, a tavaszi-nyári szezonban rengetegszer viseli a könnyed, letisztult árnyalatú pantallókat, de még az átmeneti, őszi időszakban sem száműzi őket a szekrény mélyére.

Jennifer Lopez több típust is tart az alapruhatárában. A fehér farmernadrág és az elegánsabb anyagú, A vonalban szélesedő, csinos változat éppúgy megtalálható a személyes gardróbjában. Szereti kombinálni a különböző stílusokat, többször viseli a farmert magassarkúval és elegáns blúzokkal, de a kifinomultabb nadrágokat is simán összeboronálja egy laza felsővel.

Képek: thecelebrityfinder/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

 

A szimpla fehér nadrág önmagában nem egy extra darab. A mellé társított holmikkal lehet valamilyen irányba elmozdítani a kisugárzását, megjelenését. Monokróm szettekben hihetetlenül elegáns, edzőcipővel sportos, bézs vagy más púderárnyalatú ruhákkal kombinálva szintén nőies összképet teremt.

Jennifer Lopez általában a kiegészítőkre helyezi a hangsúlyt, minden apró részletre odafigyel. A cipőt, a táskát, sőt, a napszemüveget is úgy válogatja meg, hogy harmonizáljanak egymással, a lehengerlően stílusos eredmény pedig abszolút ennek köszönhető.

Imádja a fehér nadrágban rejlő lehetőségeket. Az alapdarabok között is talán ez a legszimplább, legegyszerűbben kombinálható holmi, hiszen sem a színével, sem pedig a fazonjával nem teszi feltűnővé a megjelenést. Bármihez remekül passzol, a nyár végi szetteket roppant letisztulttá, nőiessé varázsolja.

Képek: Gotham/GC Images/Robert Kamau/GC ImagesGetty Images.

 

Az A vonalban szélesedő, magas derekú darabok gyakran kerülnek elő az énekesnő szekrényéből, ezek a fazonok gyakorlatilag mindenkinek jól állnak. Jennifer Lopez rendszeresen visel fehér farmereket, amelyekre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint az átlagos kék farmerekre. Nem mindegy a derékmagasság, a lábszárszabás és a zsebek, varrások állása sem, célszerű megkeresni az alkati adottságokhoz leginkább passzoló darabot.

Noha sokan tartanak a fehér pantallók viselésétől, a minőségi anyagból készült, megfelelő méretezésű és csinos fazonú verziók egyáltalán nem adják ki az előnytelen részleteket. Nem nagyítják fel az esetleges felesleget, nem helyezik fókuszba a narancsbőrt sem. A lényeg és a titok az ügyes választásban rejlik.

Kiemelt kép: Gotham/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: thecelebrityfinder/Bauer-Griffin/GC Images/Gotham/GC Images/Robert Kamau/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés