A fehér ing kortalan alapdarab, a ruhatár minden eleméhez passzol, bármilyen stílust rá lehet építeni, mert sokoldalúan variálható, ráadásul a legegyszerűbb szettet is nőiessé teszi. 50 év felett már-már kötelező, eláruljuk, hogy miért!

hirdetés

Teljesen mindegy, hogy van-e márkája, vagy nincs, a fehér ing öltöztet, függetlenül attól, hogy mennyibe került. Azok számára is ideális darab, akik a lezser, kényelmes öltözékeket szeretik, és persze az irodai, elegáns szettekből sem hiányozhat. Sohasem megy ki a divatból, és úgy működik, mint egy derítővászon: egyszerűen üdévé varázsolja és felfrissíti a vonásokat.

A fehér szín végtelen variációkban kombinálható, hiszen letisztult és színes összeállításokban is jól mutat. Visszafogottságról, finom eleganciáról, és derűs, fiatalos energiáról egyaránt árulkodhat. A fehér ing legnagyobb előnye, hogy nem lehet tévedni vele, mert mindig alkalomhoz illő, sőt, sohasem túl sok, vagy túl kevés.

A fehér ing így a legsikkesebb 50 év felett

Codigo Pilar, a népszerű divatblogger főként a nőies megjelenésre fektetett hangsúlyt, amikor összegyűjtötte a kedvenc fehér inges szettjeit. Ezek a stílusvariációk azonban roppant képlékenyek, egyik-másik például lapos talpú nőies topánnal, és egyszerű, fehér edzőcipővel éppúgy jól mutatna.

 

A sportos elegancia pedig nem csak a farmert jelentheti, hiszen a vászon chino nadrágok, valamint a capri fazonok úgyszintén beleférnek ebbe a stílusba.

Bár a hölgyemény roppant vékony, így leginkább derékhangsúlyos verzióban viseli a fehér inget, azt nem árt szem előtt tartani, hogy a T-vonalú, vagy enyhén karcsúsított szabás nem csak behúzva hordható. Szűk, vagy egyenes szárú nadrággal párosítva, a lezser, hosszított ing jótékonyan eltakarja a has és a csípő környékét, míg félig betűrve karcsúsítja a vonalakat. A fehér ingben rengeteg lehetőség rejlik, épp ezért, vétek lenne kihagyni a ruhatárból!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés