A kortalan stílus sokszor egészen apró részleteken múlik. A blogger mindennap megmutatja, hogy milyen divattrükkökkel éri el a sikkes, nőies összhatást.

hirdetés

A sikkes, kifogástalan megjelenéshez sokszor elegendő néhány egyszerű alapdarab és pár különleges, nőies kiegészítő. Az idős blogger, Morag Elspeth Atkinson is erre alapozza mindig nőies kisugárzását. Mindennap kész divatbemutatót tart a saját konyhájában, videóit és stílusát pedig imádják az Instagramon. Elmondása szerint akkor, amikor belevágott ebbe az egészbe, még azt sem tudta, hogy mi az a hashtag, és hogyan is működik ez az online világ, mára azonban majdnem négyszázötvenezren követik divatposztjait.

Sok-sok nő életében vannak hullámvölgyek a divattal kapcsolatban. Egyszer szinte mindenkinél eljön az a pillanat, amikor jóformán mindennap úgy áll oda a szekrény elé, hogy fogalma sincs, mit is vegyen fel, ráadásul ilyenkor az ember lánya semmiben nem érzi jól magát. Ezt számos tényező okozhatja, egy-egy leterheltebb időszak, a korral járó változások, a test átalakulása, de akár egy évszakváltás is elegendő lehet ahhoz, hogy a divathoz, a ruhákhoz és a stílushoz fűződő viszony teljesen megváltozzon.

Ilyenkor érdemes inspiráló posztokat nézegetni, ugyanis sokan szimpla alapdarabokkal trükköznek, s mégis egészen különleges és sikkes összeállításokat mutatnak be videóikban, avagy fotók segítségével. Az idősebb divatblogger tartalmai nem csak azért különlegesek, mert izgalmas szetteket mutat be, az általa posztolt felvételek pozitív energiája éppúgy extrává teszi az eredményt. Minden alkalommal a konyhájában tart gyors divatbemutatót, vibráló személyiségével pedig elképesztően feldobja a divatos összeállításairól szóló tartalmakat.

Kortalan stílus egyszerűen és sikkesen

A divat abszolút kortalan, az aktuális trendeket bárki követheti, nem az életkor az, ami igazán számít. A legfontosabb, hogy célszerű azokat a divatelemeket felkutatni, amelyek a leginkább passzolnak a személyiséghez, ugyanis a ruhák sokkal többet árulnak el az adott egyénről, mint azt viselőjük első blikkre gondolná.

Az idős blogger bátran variálja a 2023-as divat legmenőbb darabjait, még a merészebb színeket, mintákat és fazonokat is simán bevállalja. A nőiesebb holmikat bármikor összeboronálja egy sportos, lezser cipővel, a nőies összhatás érdekében azonban ilyenkor is különleges, elegáns kiegészítőket választ. Az összkép talán éppen ettől olyan egyedi.

A lehengerlő stílushoz kell egy kis fűszer, ám ez nem jelenti azt, hogy túl kell gondolni a hétköznapi összeállításokat. A blogger minden alkalommal egyszerű darabokkal trükközik, mégis minden szettje egyedi és különleges. A változatos kiegészítőkkel teszi elegánssá, nőiessé és sikkessé az összhatást.

Többször viseli ugyanazt a darabot, kortalan szettjeit általában azonos holmikból kombinálja össze. Sokszor egyetlen videóban mutatja meg, hogy mennyire sokat jelent, ha csak a blúzt, vagy a szoknyát kicseréli a szettben. Egy-egy apró változtatás is elegendő ahhoz, hogy egészen más fényben ragyogjon a megjelenés, és a hétköznapi stílus látványosan átalakuljon.

Bátran veti be a merészebb, látványosabb kiegészítőket, ahogy a feltűnő színeket és mintákat szintén bármikor szívesen viseli. Az élénk árnyalatok felfrissítik az összhatást, ráadásul még fiatalító erővel is bírnak, ezért mindenképpen érdemes adni egy esélyt a szezon kedvenc tónusainak.

Kiemelt kép: mogzee_m/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés