Az őszi divat elképesztően izgalmassá teszi a farmernadrágok kínálatát. A laza, lezser szabás mellett a nőies vonal is képviselteti magát néhány ütős darabbal. Képeken mutatjuk a legmenőbb fazonokat.

hirdetés

A legmenőbb farmernadrágok a szezonban: az őszi divat izgalmas repertoárral készül

A megfelelő farmernadrág kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat. A legtöbben akár órákon át próbálgatnak az üzletekben, mire találnak egyetlen olyan fazont, amiben valóban csinosnak látják magukat. Márpedig egy jó kis farmerre mindenképpen szükség van, ugyanis ezek a csinos nadrágok a legfontosabb kulcsdarabjai az őszi ruhatárnak.

Az átmeneti szezonban szerencsére igencsak bőkezű a kínálat, a lezserebb, lazán szabott változatok mellett a testhezálló, alakkiemelő és nőies fazonok éppúgy helyet kaptak a kínálatban. Érdemes már előre végiggondolni, hogy melyek azok a fazonok, amik valóban passzolnak az alkati adottságokhoz, így a vásárlásra szánt idő érezhetően lerövidül majd.

Noha a trendeket nem kötelező követni, idén ősszel érdemes adni egy esélyt az aktuálisan divatos farmernadrágoknak. Mindegyik hihetetlenül izgalmassá teszi a megjelenést, feldobja a hétköznapi szetteket, pedig semmi extra nincs bennük. A galériában mutatjuk, hogy mely fazonok tarolnak 2023 végén.

 

Voltak idők, amikor kizárólag az alacsony derekú, feszülős farmerek számítottak trendinek, az elmúlt időszakban pedig főként a lezser, széles szárú nadrágok hódították meg az utcai divatot. Az embernek ilyenkor nincs könnyű dolga, hiszen mindenki szeretne sikkesen, divatosan, stílusosan öltözni, azonban azt érdemes figyelembe venni, hogy a személyes igények, az alkati adottságok és a kényelmi szempontok sokszor felülírják a trendek által diktált szabályokat és lehetőségeket.

Idén nem kell kétségbeesnie senkinek, aki farmervásárlásra szánja rá magát. Mindenféle stílus és fazon megtalálható a repertoárban, az őszi divat abszolút változatos kínálattal készül. A testhezálló farmerek kissé háttérbe szorultak az elmúlt időszakban, ám idén ősszel ismét bekerülnek a kínálatba.

A szélesebb szárú darabok még mindig tarolnak a divatban, a legnőiesebb közülük egyértelműen az A vonalú, finoman szélesedő szabás. A zsebes cargonadrágok is felbukkantak, a laza sikk pedig a farmerek között is hatalmas népszerűséggel hódít majd az átmeneti szezonban.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés